PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

nie rozumiem tak niskiej oceny tego filmu,obejrzałem z przyjemnością nawet 2 razy i świetnie się bawiłem,dobry humor,efekty,no co tu dużo mówić polecam,warto 8/10

Matiasparviere70

Mi też się podobał ten film.

PaulaP

A ja jestem pełen podziwu dla samego siebie, że byłem w stanie obejrzeć aż ok 35 minut tego gówna.
Szambo.

suszyMie

:) Cóż... Ja podeszłam do tego z dystansem i bez napinki :)
A Tobie nie leżą takie filmy... Rozumiem...

PaulaP

Ano nie leżą.

Matiasparviere70

ja byłam sceptycznie nastawiona, ale film okazał się całkiem spoko! Były śmieszne momenty, do pośmiania

ocenił(a) film na 8
apukm

ja też zasiadałem do tego filmu nastawiony krytycznie,bo naczytałem się negatywnych opinii,ale okazało się że film dla mnie jest ok. więc zawsze lepiej oglądnąć samemu i mieć swoje zdanie.Gówno to leci w tej chwili na tvn "To nie tak jak myślisz kotku"i tyle w temacie

Matiasparviere70

No.
Pod względem pomysłu i realizacji to te obie produkcje są w zasadzie na tym samym poziomie.
Goowno.

ocenił(a) film na 4
Matiasparviere70

Moim zdaniem to słaby film. Jednak gdybym miał wybór pomiędzy filmami takimi jak: "Ja wam pokażę!", "Ciacho" czy wspomniany wyżej "To nie tak jak myślisz kotku" to zdecydowanie wybrałbym "Weekend".

Matiasparviere70

Ja też nie rozumiem skąd to podejście. Świetna komedia. Dla zabawy i relaksu, polecam;)

ocenił(a) film na 8
anka_8315

oczywiście,nic ująć nic dodać anka8315

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70

ja też dałam 8/10 świetna komedia można się niezle uśmiać przy Malinowskim ;0hahahahaha bardzo mi się film podobał i 5/10 to o wiele za niska ocena ;)

ocenił(a) film na 8
kamillla_filmaniak

racja kamillla filmaniak ciesze sie że masz takie zdanie o filmie jak ja

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70

;) nie rozumiem ludzi którzy podchodzą pesymistycznie do filmu bo jest np polski czy ma taką osbadę jakiej by nie chcieli ;) pozdrawim Wesołych Świąt! ;p

ocenił(a) film na 8
kamillla_filmaniak

nie wszystkie polskie komedie są dobre,ale akurat przy tej dobrze się bawiłem,dziękuje za życzenia kamillla filmaniak i też ci życzę WESOŁYCH ŚWIĄT

ocenił(a) film na 9
Matiasparviere70

to nieporozumienie, że Małaszyński dostał Węża za najgorszą rolę męską, przecież ten film był cholernie śmieszny, Ci co go krytykują musieli mieć zły dzień

ocenił(a) film na 8
kingakrajewska

niewiem o co chodzi z tym filmem kingakrajewska,dziwi mnie ta krytyja,bo to fajna komedia,mam nadzieje że Pazura sie tym nie zrazi i będzie kręcił dalej,uważam że zaczął niezle, i może dorównać Lubaszence,a swoją drogą nie widzialem jeszcze sztos 2,oglądałaś?

ocenił(a) film na 9
Matiasparviere70

ale ja przecież nie krytykuję tego filmu, bardzo mi się podobał :P
widziałam Sztos 2, całkiem niezły ;)

ocenił(a) film na 8
kingakrajewska

kingakrajewska,wiem że go nie krytykujesz,mówiłem że dziwi mnie krytyka tylu innych ludzi,może zle to napisałem i dlatego mnie nie zrozumiałaś,to tyle pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
kingakrajewska

Droga Kingo
Małaszyński dostał Wielkiego Węża, bo zagrał tak ch*jowo, że jest to niemalże nie do opisania. Myślę, że kij od miotły miałby szanse przeciwko niemu na castingu. Sam film baaardzo kiepski, jedyne co nie kulało, to zdjęcia.

kingakrajewska

W pełni zasłużył na tego "gada"! Był tak nienaturalny że prawie go nie poznawałem. Najgorsza jednak była ta modyfikacja głosu! Czemu nie mówił normalnie tylko popiskiwał jak eunuch?
Tak czy inaczej nie mogłem doczekać się tego filmu. Sądziłem że zobaczę nowego Kilera albo Chłopaków, niwstety... Jest to jedyny film za który zabierałem się trzy razy i trzy razy z własnej woli kończyłem seans. Scena z ruskim pilotem z za zasłony, kiwanie głową w samochodzie po akcji, skutecznie mnie dobiły.

ocenił(a) film na 2
Matiasparviere70

hehe niedziwie się, że ci się podobał, skoro filmowi Jeż Jerzy dajesz 10 i dla Ciebie to kino najwyższych lotów to nie ma się co dziwić.

ocenił(a) film na 8
Kopski

Kopski co ty pitolisz! Jeża jeszcze nawet nie oglądałem! Coś ty dziś brał człowieku?!!

Matiasparviere70

Co ty ćpasz, ze zachwalasz takie gówna?

ocenił(a) film na 8
Graff_von_Janoloff

to samo co ty hahahahahahhaahhahaah