Zastanawiam się w którą stronę bardziej idzie ten film. W stronę akcji czy komedii?
O, moja podróbka :)
Miło mi że ktoś postanowił poświęcić MI swój czas i specjalnie DLA MNIE zakładać konto ;)
A dla nie kumatych. Jest różnica między kenexgro i kenexgro_ :)
O co ci znowu chodzi? Pytam się bo chce wiedzieć na co mam się nastawić. A podróbką się nie przejmuj. Jestem taki wspaniały że wszyscy chcą być mną xD
de_niro_fan_500 ..... Ja biorę poglądy z "Pudelka" ?
Ciekawe skąd biorą poglądy krytycy i recenzenci WEEKENDU. Bo nikt na świecie nie napisał pochwalnej recenzji tego. I nie podpisał się nazwiskiem. Tylko forumowicze chwalą, he he. A to już Frytka puka od spodu dna. Bo kał pazury to gozrej od dna. Nawet nie stać go było zapłacić choć jednemu krytykowi, żeby pochwalił jego szit. :)
aj, jestes naiwnym dzieckiem jednak, umyslowo, nie wiekowo, ten film juz osiaga sukces w calej Polsce. W realnym zyciu ludzi nawzajem go sobie polecaja, a kazdy zdrowy na umysle czlowiek bardziej wierzy koledze, niz ludziom, ktorzy pisza to samo po raz piecdziesiaty z braku jakichkolwiek argumentow, wiec po co Czarek mialby komukolwiek placic? i tak sie sklada, ze gdyby ktokolwiek napisal pochwalna recenzje, podpisujac sie z imienia i nazwiska nazwalbys go klakierem, a krytyka posadzilbys o łapówkarstwo. po prostu nie dopuścisz do siebie myśli, że ktos sie nie zgadza z twoim zdaniem, i prosze cie, odpisujac mi na posta, jesli wgl to zrobisz daj jakis inny argument, niz ten, ktory slyszalem juz 10 razy.