PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Szczerze to jestem potężnie rozczarowany. Film tak reklamowany przez media w tym przez pana Pazure np. w programie Kuby W. Miał być nowatorski, zabawny, szybki, wartki.
A co dostaliśmy, parę scen zgapionych z kina USA, masę bluzg i przekleństw które owszem czasem śmieszą ale w nadmiarze jedynie niesmaczą itd. Scena pościgu to rumuńskie kino klasy C. I jeszcze żonka na końcu. Panie Czarku aktor z pana znakomity, reżyser marny tak jak ja pewnie by był więc po co szargać nazwisko? Z szacunku do Kilera nie 1 a 2 ,a film to na poziomie Gulczas a jak myślisz!

CezaryMaksymilczuk

Człowieku o czym ty wogóle mówisz??? Czego Ty oczekiwałeś mega amerykańskiego kina z budżetem AVATARA??? Chłopie ten film jest najlepszym polskim kinem akcji jaki widziałem a widziałem bardzo wiele gniotów (chociaż VINCI jest zaje***sty) Tutaj mamy akcje i gangsterkę przedstawiona komediowo tak jak to za aktora robił Pazura. Świetny film POLECAM!!!

marianek001

Świat poszedł do przodu od czasów Kilera...a ten film jest jakieś 20 lat za Kilerem, ani nie śmieszy, ani nie powoduje... kurcze niczego jest żałosny denny beznadziejnie głupi. Ktoś napisał, że Pazura uważa Polaków za idiotów...widać znalazł swojego odbiorcę:)