PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Wszyscy jadą po tym filmie równo, ale gdyby to był Amerykański film to prawda jest taka, że każdy, by mówił jaki on to świetny; "Następna Pulp-Fiction!". Ale cóż, żal trochę, bo film mi się bardzo podobał a ułomem nie jestem, co można zobaczyć w moich ocenianych filmach, bo są naprawdę tam porządne filmy. Nie wiem czego oczekiwali "Wielcy koneserzy" idąc na to do kina, ja miałem jeden cel; pośmiać się a ten cel został spełniony.
Dobrze , że ten film przerwał tą passę nędznych komedyjek romantycznych tj. "Lejdis", "Testosteron" które były po prostu żenujące. Pozdrawiam najwyśmienitszych koneserów w kraju,w kapciach i życzę miłego dalszego jechaniu po Panu Pazurze...

ocenił(a) film na 10
transformers

Zgadzam sie w 100%. Jest to bardzo fajny film jak na kino akcji. Nie wiem czego ludzie sie spodziewali? Wzruszenia, patosu? Weekend to 120min dobrej zabawy i oto chodzi w takich filmach.

Sasin

Duzo przaśnego humory a'la Chlopaki nie placza, mi tam sie podobal i polecam, co by sie zrelaskowac bo jest lekko, latwo i przyjemnie:)

ocenił(a) film na 6
transformers

co do 'Testosteronu', to on nie mial w sobie nic z komedii romantycznych. A moim zdaniem jest on na miare 'Dnia Swira' Koterskiego.
Ale w sprawie 'Weekendu' calkowicie sie z toba zgadzam

ocenił(a) film na 7
de_niro_fan_500

No, przyznam pomyliłem się. Chodzi mi o coś typu "Jeszcze raz" itd.

ocenił(a) film na 1
transformers

jak się zastanawiam z czego się tutaj śmialiście? z nieudolności twórców?

ocenił(a) film na 6
MrsMacius

daruj sobie takie komentarze, jednych smieszy to, drugich tamto. ja osobiscie smialem sie z zartow

ocenił(a) film na 7
de_niro_fan_500

Jednych śmieszą Bundy innych taki czarny humor, proste. ;)

ocenił(a) film na 1
transformers

Czarny humor czy czarna rozpacz, to różnica...

Nie wiem, co ma uwidocznić argument o amerykańskim kinie? Nie jest ono lepsze od kina polskiego, co polscy twórcy pokazali nie raz, nie dwa i pewnie wypowiadający się kino-maniacy też tak uważają. Do tego te kapcie,bo ktoś skrytykował film, który akurat Tobie się podoba? Na stos z kapciami!

Czego oczekiwałam? Komedii oczekiwałam i tyle.
Niestety film ten nie spełnił swojej roli, nie dla mnie.
Kapcie z wełny pozdrawiają.

ocenił(a) film na 7