czy to jest marna kopia filmów guy'a richiego ? plakat -> jak ze snatch'a, Małaszyśnki i ten drugi jak Statham i jego wspólnik, cygan postać na pewno wzorowana na Bradzie. nawet podobnie ubrany. 30minut obejrzałem, więcej nie dałem rady, ale być może czymś jeszcze powiązany ze snatchem jest. dno, tragedia. dawno nie widziałem takiego kiepskiego filmu. może dlatego, że dano nie oglądałem polskiego. już lepiej niech robią te komedie romantyczne na potęgę niż takie komedie kryminalne. dziękuje.
tak tak, zdecydowanie nawiazanie do porachunkow i przekretow ktore moim zdaniem sa genialne i uwielbiam tego typu filmy ale to jest slabe, teksty z wulgaryzmami wciskane na sile, efekty ala matrix po kilkunastu latach sa troche...suche ;) fabula dosc ciekawa, wykonanie slabe, dialoggi mczace na prawde, ale obejrzalem calosc :)
http://www.orange.pl/kid,4000002705,id,4000134245,title,Cezary-Pazura-polskie-Pu lp-fiction,article.html
:D:D
no... a tak zachęcał i polecał.. jednak niech zostanie przy graniu, bo to mu zdecydowanie lepiej wychodzi ;]