PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Najgorszy film jak do tej pory oglądałem. Żądam zwrotu pieniędzy
tego nawet filmem nie można nazwać . ODRADZAM OGLADĄNIA

ocenił(a) film na 1
Damietto

a widzisz mi oddali, :D wczoraj w wawie w Atlanticu padła wizja i najpierw chciałem czekać. Znowu dali ten sam moment filmu i w tym samym czasie padł obraz.
Wszyscy wyszli i dostali zwroty. dodam że była to 100 minuta filmu i mało do końca więc mogę ocenić obraz i ostatecznie nie musiałem się męczyć tych ostatnich 20 minut..

ocenił(a) film na 5
Damietto

to za dużo ich nie widziałeś...

ocenił(a) film na 1
Domis

teraz wszyscy co ogladali ten film niech napiszą do Pazury petycje o zwrot kasy!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
Damietto

no mi niestety nie oddadzą drugi raz.. :(

ocenił(a) film na 5
Damietto

a co na chleb nie masz?

ocenił(a) film na 1
Domis

Oddałem wszystko co mam i planuję podróż na Alaskę

ocenił(a) film na 5
matekdb

skoro oddałeś wszystko to raczej daleko nie zajedziesz omg

ocenił(a) film na 1
Domis

I ty śmiesz mieć w profilu Into the Wild ocenione na 10? dżizus "wygrałeś talon na ku*&wę i balon"

ocenił(a) film na 5
matekdb

śmiem mieć bo do każdego filmu podchodzę inaczej, to był debiut Pazury i dostaje mu się za to co w komedii polskiej jest od dawna...przekleństwa, szydzenie z policjantów ,gejów, i pokazywanie cycków.

ocenił(a) film na 1
Domis

powielił schemat? to jest głupi! U Kuby mówił co innego a film się okazał kolejną polską kiepską komedią z przekleństwami szydzeniem z policji, gejów. Ja podszedłem do filmu w sposób wydania 26zł za bilet swój i nie dostałem nic wartego tych pieniędzy dobrze że ten zwrot był za bilety...jak człowiek który grał min Koterskiego może nakręcić taki shit. "Nic śmiesznego" jest jednym z najlepszych polskich filmów. a gdzie jest "Weekend"? Używając nomenklatury obrazu Pazury: W dupie.

ocenił(a) film na 5
matekdb

W Rzeszowie tylko 20... co mówił ??powiedział ze wie jaki jest polski widz i co? przez to każdy spisał go na straty bo zobaczył cycki, usłyszał głupie dialogi ,przekleństwa?? i po seansie czuł się urażony??? czy nakręcenie rekordowo w tamtym roku filmów w Polsce coś nam dało?? nie bo są kręcone te same banalne komedyjki romantyczne... ja podszedłem do filmu z dystansem... jeżeli Pazura nakręci kolejny film tak naprawdę wtedy zobaczę jakim jest reżyserem....

ocenił(a) film na 1
Domis

skrzydlate świnie, dom zły, wszystko co kocham, rewers to nie są komedie romantyczne i są dobrymi filmami Polskimi

ocenił(a) film na 5
matekdb

dużo tych tytułów nie ? a mam ja zacząć wymieniać komedie?

ocenił(a) film na 1
Domis

ja mam nadzieje ze nikt mu nie da kasy na kolejny twor filmopodobny...

ocenił(a) film na 2
Damietto

Potwierdzam. Oszukali mnie, banda decydentów polski!