PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Szukam pracy!! mogę założyć jeszcze więcej fałszywych kont niż powstało do tej pory i oceniać pozytywnie wasz film, a nawet brać udział w dyskusjach zaciekle broniąc obrazu Pazury! Kontakt na privie.

ocenił(a) film na 5
matekdb

To prawda, jeszcze nie widziałem filmu, wybieram się za tydzień, ale też zauważyłem rosnące nowe konta, które tu oceniają film, a jak wszedłem na dane konto to był to jedyny oceniony film przez daną osobę. To lekka przesada. Przecież kto chce to pójdzie na ten film, był dobrze reklamowany- co ja popieram oczywiście, gdyż reklama dźwignią handlu, ale bez przesady. A tak przy okazji może rzeczywiście te oceny są tu za słabe na ten film. Przecież przynajmniej ja( choć filmu jeszcze nie widziałem), to na taki film czekałem od czasów kilera, a sami przyznacie że to były świetne czasy dla tego gatunku w Polsce

ocenił(a) film na 1
dawid2385

a czy myślisz, że inni ludzie nie czekali? ja tak i dałem się nabrać na marketingową papkę. Co miałem dać? 6- to niezły, nie pasuje..5 -średni, dalej to nie to.... 4 - ujdzie, coś takiego nie ma prawa ujść płazem!! 3-słaby, może może ale baaardzo słaby 2 -bardzo zły, ten film nie jest zły - to dno, a 1 to nieporozumienie i to najlepiej pasuje do oceny tego filmu na filmwebie. Teraz czekamy na Ciacho 2 i Weekend 2 - Przed Weekendem.....

matekdb

Bylo pare smiesznych scen, ale film tak naprawde mnie nie porwal. W film wlozono na pewno troche pieniedzy, efekty specjalne byly i co z tego- z killerem nie ma czego porownywac. czekamy na cos lepszego.