Wszyscy którzy płaczą że znowu kolejna komedia albo że znowu Polski gniot. Nie wiecie, to nie gadajcie. Ten film jest głównie filmem akcji, komedii tam jest ponoć niewiele, wystarczy obejrzeć kilka trailerów i wywiadów z reżyserem a się tego dowiecie. Ktoś inny napisał że następny Polski gniot... szczerze ? Nie wiem jaki będzie ten film, ale wolę żeby takie filmy były na ekranach niż jakieś na prawdę płytkie jak ramówka MTV beznadziejne filmy pokroju "Dlaczego nie?" itp.
A dodam jeszcze, że jakim ignorantem trzeba być, żeby nie widząc filmu pisać stwierdzenie " KOLEJNY POLSKI GNIOT ". Oglądałeś ? Nie ? To milcz buraku.
Nie widząc filmu możesz jedynie przypuszczać, a nie twierdzić.
Żenujący poziom.
Podzielam powyższe uwagi. Też mam dość komedii romantycznych, i innych produkcji ITI. Na "Weekend" czekam, bo wcale źle się nie zapowiada. Obym się nie mylił.
Również się zgadzam... mam już po dziurki w nosie tych komedii nie do strawienia, a także ciągle powtarzającej się obsady "Żmuda, Adamczyk, Karolak, Gorczyca, Kuna, Kot, bla bla bla".
A w dodatku Cezary Pazura jako reżyser - miejmy nadzieję, że powstanie coś na miarę pamiętnego "Kilera".
Słuchałem dzisiaj RMF. Przedstawił się Pazura, który mówił, że kręci polskie Pulp Fiction. Następnie puszczono ścieżkę dźwiękowa w wykonaniu........ Panie i Panowie! Feel! Buuuahaha. Wyobraźcie sobie Pulp Fiction z muzyką Gagi tudzież jakiegoś innego badziewia muzyki pop. Od razu przed oczami miałem kolejne gówno produkcji polskiej. Obstawiam oceny po miesiącu zalegania na ekranach naszych kin 5.5. Ot tak, dla zwały.
ale skąd wiesz że ten film jest głównie filmem akcji skoro sam piszesz "komedii tam jest ponoć niewiele". ?
bazując na trailerach można się przejechać a właściwie dziś nie powinno się trailerów oglądać.
jeśli reżyser podpisał się pod gatunkiem Komedia kryminalna i biorąc pod uwagę że jest made in poland to nie można się spodziewać niczego innego jak kiczu który tak wszyscy lubią nie wiedzieć dlaczego.