PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Uważam,że temu filmowi bliżej do "Ciacha" , niż "Chłopaki nie płaczą". W tym filmie jest bardzo mało zabawnych scen i dialogów. Większa część filmu to nudne, dłużące się sceny, podczas których widz się nudzi i tylko czeka, aż w tym filmie coś się wydarzy. Jednak po 2 godzinach czekania okazuje się, że to już koniec filmu. Widz zdaje sobie sprawę,że stracił i czas i pieniądze. A reklamy w których Cezary Pazura przekonuje nas,że bedzie to film zabawny i na wysokim poziomie okazują się czystą komercją. Widz opisany w mojej wypowiedzi to własnie ja i większość osób,które wybrały się na ten film. Na "Weekendzie" byłam wczoraj. Wróciłam z kina zawiedziona. Na szczęście w telewizji leciała "Zielona mila" Uff miałam okazje oglądnąć na prawdę dobre kino. Dużo większą radość sprawiło mi oglądniecie trzeci raz "Zielonej mili" niż "Weekendu" w dniu premiery.

moniaw94

Wczoraj wieczorem był też "Miś", niedościgniony wzór :)

Ra_fix

Czyli reguła jest jedna,im bardziej wiekowa(starsza) polska komedia tym lepsza...

aronn

no wsumie w mocnym zaogólnieniu ta reguła się sprawdza.

moniaw94

"oglądnąć na prawdę dobre kino." Tak ty zdecydowanie wolisz Głębokie kino... Mi film przypadł do gustu.

todd3

widze że todd3 będzie na zlecenie robił pozytywną kampanię:)

Ra_fix

Otóż nie Ra_fix jeśli tak się czepiasz ludzi pozytywnie komentujących to może ty tez bierzesz udział w tym "między narodowym spisku rodziny Pazury" (mającej na celu głoszenia pozytywnych komentarzy) tyle, że występujesz jako odtrącony i mściwy członek klanu ?? :D

todd3

Czy widzisz gdzieś powyżej jakąś negatywną opinię o filmie?? Ja to go wogóle nie widziałem i nie mam zamiaru.

Ra_fix

To był żart.

ocenił(a) film na 3
Ra_fix

Drogi użytkowniku todd3. Ile można bronić swoich racji? Chyba już w 9 tematach broniłeś swojego zdania. Chociaż wydaje mi się, że na kogoś kto w swoim profilu napisał,że chce ogladnąć film "Ciacho" ta 'komedia' może się podobać :)

moniaw94

Tak Ciacho jest debilną(w cudzysłowie) komedią na maksa,ale akurat Małaszyński sie obronił...

aronn

"Ciacho" to zwykła ciekawość jeśli większość wpisów zaczyna się od "o ma szanse być gorszy od Ciacha" coś w tym musi być, prawda??