Także polecam :) Ja się nie zawiodłam, a wręcz jeszcze bardziej pozytywnie zostałam zaskoczona :) Szczególnie jak lubisz humor Pazury - wtedy na pewno Ci się spodoba.
Zgadzam się. Myślałem, że Pazura nie podoła. Jednak po obejrzeniu byłem bardzo pozytywnie zaskoczony;)
Ja byłam bardzo ciekawa efektów ponieważ uwielbiam Cezarego Pazurę uważam, że w pełni podołał temu wyzwaniu. Zebrał genialną obsadę krótko dali radę :D
Również uwielbiam Pazurę, pamiętam go z filmów Koterskiego-cudo po prostu:) Mam nadzieję, że jako reżyser też trochę namiesza a nam da powód do oglądania Polskich filmów:)
pierwsze POZYTYWNE komentarze na temat tego filmu jakie czytam... a myslalem ze tylko mi sie podobał :) heh
nie był dla mnie świetny, super, zajebi*ty bo trochę mu brakowało... ale nie uważam go za "gniota" i porażke Cezarego Pazury...
zgadzam się z Kitty_AMM trzeba lubic humor Pazury... :)
POLECAM film
Popieram, jak na polski film - "gołej baby" zabrakło, cięte riposty jak przystało na polską produkcję. Humor Pazury dostrzegalny, momentami wręcz irytujący, ale być może za parę lat będzie klasykiem ;) Nie oczekiwałem cudów, nie powiem żebym się nie ubawił, ogólnie bez tragedii. Uwaga, nie jest to film dla homosympatyków ;) Pozdrawiam i udanego seansu życzę :)
Film był [dla mnie i nie narzucam nikomu swojego zdania!] po prostu totalną masakrą. Żałuję każdego grosza wydanego na bilet i każdej sekundy spędzonej na uroczym kinowym foteliku. Do końca dotrwałam tylko dzięki nutce masochizmu, która grała mi gdzieś w głowie. Nie należę do osób, które pasjonują się widokiem faceta przepołowionego 1 pociskiem [?!], fanką 'króla polskiej komedii ' też nie jestem. Jaki król, taka komedia. Wystarczy spojrzeć na recenzje.
Ja odradzam. STANOWCZO!
Ale daleka jestem od nazywania przedmówców jakimiś debilami czy kimś podobnym. Każdy ma swój gust, poczucie estetyki i jakiś sposób myślenia, więc nie będę wyrażała nic, oprócz głębokiego niezrozumienia.
Pozdrawiam
też tak myślę aczkolwiek też uważam że to przesada... i niezbyt mi się to podobało... ale oceniam ogół a nie poszczególne sytuacje...
dlatego nie 10/10 ani nawet 9..
pro po: "loparie" to moim zdaniem jest Ona chyba jedna z nielicznych osób które rozumieją coś takiego jak różnicę gustów...
pozdrawiam
Ja chyba jestem jednak troszkę za głupia, za mało nowoczesna czy mam dziwne do filmów podejście, ale takie sceny ani mnie nie bawią, ani nie skłaniają do przemyśleń, co najwyżej odrzucają. Lubię filmy ładne i mądre, z fajnymi zdjęciami, postaciami mającymi charakter lub takie dzieła, które wywołują głęboki żal, 'że rzeczywisty świat tak nie wygląda'.
Ależ się uzewnętrzniłam. Może jednak ten film wywołuje jakieś refleksje...
A mi się nie podobał i nie wstydzę się tego... Zwykła komedia, nie wnosząca za wiele do polskiej kinematografii. Fakt kilka fajnych scen, trików i dialogów, ale na Boga, to nie wystarczy... Gdbybym oglądała to w telewizji, to bym przełączyła.
Ja POLECAM! Tylko błagam nie idź na ten film nastawiony jak większość nastolatek dla Pawła Małaszyńskiego, które chyba nie rozumieją, że to NIE komedia romantyczna :)
Ja oceniłam 10/10 ponieważ dawno nie było tak dobrego polskiego filmu... Dla mojej ekipy się podobało. A pośmiać się można. Niektóre sceny były tak śmieszne, że cała sala kinowa się nie mogła opanować ze śmiechu, po prostu płakali ZE ŚMIECHU. Ale nie będę zdradzać 'cytatów', trzeba to usłyszeć i zobaczyć :)
proszę Cię... w poranku kojota czy w chłopaki nie płaczą też tego sporo było a nikt z tego powodu nie krytykuje tych filmów...
w tym przypadku to jest bardzo dobrze odzwierciedlona POLSKA... w amerykańskich filmach sensacyjnych też jest dużo wulgaryzmów i na to też nikt nie narzeka bo jest to wtedy "fajne"... no chyba że ogladasz filmy z lektorem... (ocenzurowane) to wybacz...
ANDRe2309 zgadzam się w 100% jest masę filmów w których pojawiają się przekleństwa a czepili się właśnie tego. To zabawna komedia w wielu momentach przerysowana i o to chodzi LUDZIE TEN FILM MA BAWIĆ i moim zdaniem rolę swoją spełnia :)
Byłam dzisiaj na tym filmie. Jednym słowem - polecam. Nie jet to film wysokobudżetowy, ale jest wiele fantastycznych tekstów, dla których warto obejrzeć. Jest to taka podróbka ,,Matrixa'' no ale cóż...Polska :)
Pozdrawiam :)
Zdecxydownie jast sporo fajnych tekstów i śmiesznych scen. Jako całość, nie jest to super fabuła, ale myślę, że warto się na niego wybrać. Co do efektów, to na pewni nie jest to produkcja amerykańska, ale biorąc pod uwagę polskie realia i budżety jest naprawdę fajnie.