Z doświadczenia wiem że jeżeli na reklamach zapowiadających polskie komedie zamiast zdradzać fragmenty fabuły, wymienia się znanych aktorów to film jak w przypadku (Zdecydowanie najgorszego filmu 2010r.) "Ciacha" okaże się totalnym dnem. Oczywiście żeby coś napisać na temat tego filmu muszę go najpierw obejrzeć... ale już po zwiastunach widać że coś tu śmierdzi...
Wiadomo było od początku, że Pazura stawia przede wszystkim na znane nazwiska i że to one mają przyciągnąć ludzi do kin. Reklamowanie aktorów zamiast filmu jest i zawsze będzie udaną sztuczką komercyjną. Ja ciągle zastanawiam się, czy wybrać się do kina na ten film. Szanse na to, czy się uda czy może będzie to kompletna klapa wynoszą fifty/fifty, ale cóż, może warto zaufać Czarkowi?
Czarek ma poczucie humoru i prawie każdy film gdzie on grał był co najmniej dobry. Myślę, że na pewno można spodziewać się sporej dawki humoru w czarkowym stylu. Ciekawe czy Pazura okaże się tak dobrym reżyserem jak aktorem/komediantem.
o czym ty mówisz? Pazura nie pisał scenariusza, tylko (za przeproszeniem) jakiś Lesław Kaźmierczak, który ma w swoim dorobku tylko ten film, więc skąd pewność że będzie "czarkowy humor" ?
Nie każdy. Polska kinematografia ma na swoim koncie wiele ciekawych filmów, jednak to głównie produkcje starsze. Zauważ, że na przestrzeni ostatnich lat, odnotowujemy znaczny spadek w jakości serwowanych nam filmów. Ostatnim filmem, wartym uwagi, jaki ja przynajmniej oglądałem, była "Pogoda na jutro" Stuhra.
ironia ;) a co do polskiej motoryzacji... dkam chyba też był lekko ironiczny : http://www.autokrata.pl/artykul/leopard-polski-samochod-1001
na pewno film nie będzie nominowany do Oscara;p Nie no tak na poważnie uważam ze zapowiada się całkiem, całkiem. Większość polskich filmów to gnioty ostatnich lat jak ciacho, lejdis, sniadanie do lozka czy jeszcze inne ktorych tytuły nie idzie spamiętać;p Ale jakiś film akcji, no no moze byc ciekawie, pojde na niego choćby z uwagi na Lewandowskiego ;d;d