PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend
ocenił(a) film na 7
J_C_WELLS

Jak można ocenić film bez jego wcześniejszego oglądnięcia. Mi się podobał. Sam wątek był nudny, ale niektóre fragmenty zwalają z nóg(w sensie pozytywnym). Dałem 7 bo film zasługuje na taką notę. Co do Cezarego Pazury to uważam go za jednego z najlepszych aktorów ostatnich lat. A ty gościu się ogarnij i pomyśl zanim cokolwiek napiszesz.

house90

To miało być szoł, a tym czasem... dla mnie słabiutki. Znudziłam się.

ocenił(a) film na 7
sylwia_ami_2

Wez pod uwagę to że to pierwszy film Pazury jako reżysera. Jak na debiut to nawet dobrze wypadł.

house90

Może jeśli spojrzeć na to z tej strony to faktycznie. Ale wszyscy mówili o tym jak o wydarzeniu roku- wow Pazura nagrywa film, to będzie jedna z lepszych produkcji (nareszcie).

Jakoś nie przemówiły do mnie te matrixy, żarty też były takie sobie... Ale ogółem dla mnie to było trochę naciągane.
Ale znawcą nie jestem, po prostu nie w moim guście.

J_C_WELLS

Jakiej zasady?! Kilerom też dajesz po 1 z "zasady"?! co za matoł...

ocenił(a) film na 7
J_C_WELLS

Ja dla zasady zabroniła bym ci więcej komentować:)
Film na 7 zasługuje, za samo to że nie jest to kolejna polska komedia o tym samym. Za to ze pazura chciał zrobić coś nowego dlatego te matrixy i tym podobne. Za to że naprawdę im wyszło przyzwoicie...
Warto to zobaczyć i warto poczekać na nowy film pazury być może to on będzie następcą Polańskiego Wajdy i innych polskich wspaniałych reżyserów.

Jednym słowem warto:)

J_C_WELLS

Kto wam do Pacanowa dostarcza Internet?