PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Ludzie opanujcie się i nie zwalajcie całej winy na pana Cezarego. Przyczyną tego, że film
jest słaby (wg. was ja nie oglądałem), jest najprawdopodobniej słaby scenariusz, a wydaje
mi się, że pan Cezary próbował zrobić z tego coś dobrego. Wystarczy obejrzeć ostatni
odcinek Wojewódzkiego z tego sezonu, właśnie pan Cezary był gościem, i mówił o polskim
kinie, oraz o tym, że z widzów są robieni po prostu debile, więc nie wydaje mi się, aby i on to
zrobił...

użytkownik usunięty
Jachu95

Pan Cezary jest także producentem i to on wybrał i zaakceptował beznadziejny scenariusz, dlatego to Pan Cezary jest w 100% odpowiedzialny za ten chłam zwany Weekendem. Mówił, że w Polsce z widzów robieni są debile a swoim filmem pogarsza tylko sytuację - ogłupia ludzi i uwstecznia intelektualnie. Takim pseudo reżyserom powinno się wytaczać sprawy w sądzie za wyrządzanie nieodwracalnych upośledzeń na tle zdrowia psychicznego i kondycji intelektualnej.

ocenił(a) film na 7

Ty tutaj to i ja:)Siemanko, chciałem ci tylko powiedzieć, że fajny ten film:)

ocenił(a) film na 10
polonezcaro

Iloczyn Ty na prawdę się wypowiadasz jakbyś miał jakieś "nieodwracalne upośledzenia na tle zdrowia psychicznego i kondycji intelektualnej" (Haha, dałbyś rade w komedii:D), ale zastanówmy się czy aby przypadkiem to upośledzenie nie miało miejsca dużo wcześniej przed premierą filmu?

ocenił(a) film na 7
Andrevko

Że on nie śpi jeszcze to mnie dziwi, ale jeszcze bardziej czemu ja nie śpie...