PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Dziś w tv widziałam reklamę, w której Pazura zachęcał do oglądania tego filmu, bo z
pewnością widzowie się nie zawiodą i dawał na to swoje słowa... film i tak obejrzę z
ciekawości, zwłaszcza po tych słowach. Natomiast zastanawia mnie stanowisko Pazury w
tej kwestii. Czy aby nie ryzykuje za bardzo? To, że film się może komuś nie spodobać to
również kwestia gustu. Czy reżyser powinien wypowiadać się tak o swoich filmach?? Jak
sądzicie??

ocenił(a) film na 5
filmomanka91

Wiesz, historia zna mnóstwo przykładów bardzo cwanych napadów na bank z plastikowymi pistoletami dla dzieci zamiast z prawdziwymi.
Wydaje mi się, że tak samo może być tutaj: najpierw napinamy się jak to będzie mega, a potem "uahaha, ale wiecie, to taka konwencja, może następnym razem będzie lepiej, zapraszam was na tą kontynuację, daję swoje słowo, ze będzie wystrzałowa. Cezary Pazura."
^_^

No chyba, ze film naprawdę będzie udany. Choć szczerze wątpię, skoro już sam plakat filmu to zrzynka z Testosteronu...

Muszrom

. Jeżeli jesteś za pewny siebie to później życie daje ci kopa w d... Pazura chce chyba zrobić coś pokroju Machety na fali popularności tych filmów klasy B. Macheta był fajny planet terror również no zobaczymy co ten Pazura pokaże. Nie życzę mu źle ale wydaje mi się że to będzie kupa. Za dużo reklam u wojewódzkiego i wszędzie w tv kolejne ciacho się chyba szykuje:(

ocenił(a) film na 5
zakU_3

Masz rację.
Mnie się wydaje, że Pazura już dostał kopa w d... od życia - po tym jak był popularny w latach 90, po filmach Pasikowskiego, po 13 posterunku, po Killerach itd. Ostatnie lata to regres i bieda, upadek z bardzo wysokiego konia.
Dlatego mnie i nie tylko mnie ta nachalna promocja Weekendu + szafowanie własnym nazwiskiem to jak pisałem powyżej - taki napad na bank z plastikowym pistoletem: Może ktoś się nabierze i się uda, a jak nie to wyrok będzie mniejszy, bo broń nie była prawdziwa ;)

ocenił(a) film na 2
filmomanka91

Reżysera tego filmu raczej mało obchodzi czy widzowie się zawiodą czy nie ważne żeby choćby z ciekawości kupili bilet do kina.Całe to zapewnianie Pazury że jego najnowsze dzieło jest takie dobre to taki desperacki krok mający na celu przyciągnięcie widzów,jeśli to się uda to guzik go będą obchodziły komentarze i gwiazdki na Filmwebie.

filmomanka91

Trafne spostrzeżenie, zgadzam się Tobą w 100%

pochlast

haha..;) wczoraj kiedy chciałam dodać komentarz... wyskoczył mi komentarz, że moja wypowiedź jest za ostra i nie dało się go dodać, więc dodałam kropkę żeby sprawdzić czy w ogóle się dodają. Ale potem się wkurzyłam i zostawiłam to. Żeby nie było, wulgaryzmów nie używałam...

filmomanka91

Znowu chce teraz dodać komentarz i wyskakuje mi: Trochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl

ocenił(a) film na 2
filmomanka91

A może zwyczajnie nie wiedziałaś co napisać

ocenił(a) film na 1
greggmm

zobaczymy co czarek zmajstrowal... po ostatnich wypowiedzialch w tv trwam chyba mu cos do glowy odwalilo , przekonamy sie po seansie co on tak zachwala ;) ... czasy sie zmieniaja , ciekawe czy pazura tez

greggmm

Więc z pewnością bym zakładała taki temat... Chodziło mi głównie o to, że to troszkę jak bilet w jedną stronę, bo przecież widz nie da się oszukiwać.

filmomanka91

Zwłaszcza taki nastawiony wyłącznie w imię jakiejkolwiek rozrywki. Oczywiście nie umniejszając takim osobom...