PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Chcialbym zapytac czy ten film jest taki jak np. Chlopaki nie placza lub Poranek Kojota?
Bo jesli nie to podziekuje

ocenił(a) film na 6
januszek324

wiesz co , ja bym właśnie dodał ten film do tej klasyki , może na razie nie jest jeszcze jakiś kultowy ,ale przewiduję ,ze za kilka lat każdy polak będzie go znał i wymieniał jednym tchem z porankiem kojota i chłopaki nie placzą jako przyklad fajnej, lekkiej polskiej komedii. Poki co przez fora przewija sie fala krytyki , ze nie smieszny,ze głupkowaty. Ale jak się oglada Poranek kojota to człowiek tez non stop sie nie smieje . Dlatego wg mnie warto obejrzec "weekend

ocenił(a) film na 4
januszek324

podziękuj dobże ci radze!!!

ocenił(a) film na 4
emm79

Za Twoją radę bym podziękował. Patrząc na ortografię którą zabłysnąłeś polecałbym Ci coś w stylu "Reksio i ortografia".

ocenił(a) film na 1
endriuu_83

mimo wszystko, pomijając ortografię, ja odradzam :) nie umywa się do filmów, które wymieniłeś, pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
endriuu_83

Bo jak się człowiek naczyta takich "pseudoortografów" jak Ty!!!!!!, którzy innym
zwracają uwagę za pisownię, a sami nie wiedzą, że przed "z ..." nie stawia
się przecinka, że nazwy własne pisze się wielką literą, że przed "a ...."
oraz "gdy" stawia się przecinki itp. to człowiek sam się uwstecznia i
"analfabecieje"Qrwa jego mac..kocham filmweb za takich mośków jak ty!!!a na filmach sie znacie jak ja na mercedesach
czyli wcale!?! od to reksio..

ocenił(a) film na 8
emm79

A ja osobiście jestem zachwycony tym filmem i każdemu polecam, ale gusta są różne.

ocenił(a) film na 4
emm79

hehe sprawdziłeś historię wypowiedzi niestety trafiłeś na komentarz z którym nic nie mam wspólnego.Napisany był przez moją kilkuletnią siostrę.Znalazł się wielki znawca sztuki filmowej!Gratulacje!

januszek324

Ja szczerze polecam. Dobra fabuła, muzyka, obsada, a zwłaszcza żarty. Dla fanów takich filmów jak "Poranek kojota" czy "Chłopaki nie płaczą" to nie będzie stracone 20zł :) Ja jestem zadowolona, film spełnił moje oczekiwania w kinie bawiłam się świetnie :)

ocenił(a) film na 5
todd3

Tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka...Wybacz, ale ten komentarz i ocena aż śmierdzi kryptoreklamą - powiedz lepiej ile płaci Ci dystrybutor za wypisywania tych hymnów pochwalnych, może sam się skuszę.

lorenzo_2

1000500100900 bierzesz ??

ocenił(a) film na 10
januszek324

Z założenia nie miał nim być.