PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Poszukuję kandydatów do pisania pozytywnych komentarzy pod debiutem polskiego Tarantino czyli obrazem "Weekend". Porządna fucha na legalu, opłacam ZUS i ubezpieczenie zdrowotne. Nie szczędzę grosza - daje 20 gr od posta. Chętnych proszę o składanie komentarzy na moim blogu.

Czarek P.

DupaZzaKrzaka

Dorzucam 5 groszy

użytkownik usunięty
DupaZzaKrzaka

Widzę że masz doświadczenie w wystawianiu dupy zza krzaka
lubisz to robić czy robisz to bo musisz ?

Aaa jest i mój pracownik miesiąca.

użytkownik usunięty
DupaZzaKrzaka

A ty odpowiedz mi na pytanie.

ocenił(a) film na 1

Niedługo dojdzie do takiej wprawy że za dniówkę kupi sobie paczkę chipsów a i może na puszkę coli starczy

użytkownik usunięty
_iluminati

Jestem pewny, że te posty kierowane do mnie to ci jakiś dorosły opiekun pomaga składać...;P
Chipsy ? Cola ? hahah

ocenił(a) film na 1

DupaZzaKrzaka ucisz swojego kundla bo ujada na gości w Twoim wątku

użytkownik usunięty
_iluminati

Ty skonfundowany/a, ja podekscytowany. Bo już liczyłem, że wreszcie ktoś mądrzejszy się do rozmowy włączył, a tutaj rozczarowanie .
Każdą rozmowę ze mną zaczynasz od nieudolnych prób obrażania mnie? Musisz się liczyć z tym, że będę cię tylko wyszydzał - a jak chcesz błaznować, to , nie ze mną a z tym szczawiem Ralph_S_. Z nim możesz się przekomarzać na swoim, żenującym poziomie.

ocenił(a) film na 1

Co?

użytkownik usunięty
_iluminati

Jak to co ?

użytkownik usunięty

Zatkało ?
hah tak myślałem ;)

ocenił(a) film na 1

pewnie ze strachu mu się siusiak do pupy schował

ocenił(a) film na 1

zatkało mnie że hu hu, az musiałem browara pociągnąć

użytkownik usunięty
_iluminati

Zaprezentuj cokolwiek na forum, pokaż klasę, umiejętności lingwistyczne, wiedzę - cokolwiek, co by mogło zwrócić moją uwagę - a następnie napisz do mnie podanie. Rozpatrzę je, pomyślę chwilę i zastanowię się, czy warto cię jechać na poziomie, abyś cokolwiek skumał. Póki co sytuujesz się na etapie myślowego karła. Odezwij się, jak zmądrzejesz i napisz do mnie podanie - chyba zrozumiałeś?

Idę pojechać kogoś bardziej inteligentnego.

ocenił(a) film na 1

hej kenexgro_ co tam slychac ?

użytkownik usunięty
Ralph_S_

Nuda same szczawie na tym forum.

ocenił(a) film na 1

hehe we wszystkich postach do kogokolwiek odnosisz się do jego inteligencji lub mądrosci - widać wyraxnie że masz z tym problem, może to kompleks byłeś poniżany przez rodziców, później równieśników, skończyło się problemami psychicznymi i nawet normalnej pracy wśród ludzi nie możesz znaleźć ale nie dziw nikt nie chce ryzykować

użytkownik usunięty
_iluminati

A czy nie zdajesz sobie w pełni sprawy, że ja mam głęboko między pośladkami to, czy ciebie zaskakują (bądź nie) moje posty? Jeżeli do cię skrajnie podnieca, to wydrukuj je sobie, opraw w ramkę i powieś nad łóżkiem - bomba.
I po wała grzebiesz w innych moich tematach i chwalisz się, co też tam nie wyczytałeś? Cierpisz na jakieś zaburzenia elektrolitów albo masz zachwianie równowagi hormonalnej?

ocenił(a) film na 1

a ja mam pomiedzy dyskusje z takimi jak ty parchu

użytkownik usunięty
_iluminati

To nie zaczynaj , bo zawsze cie pojadę jak tylko będę chciał.

Zamiast się kłócić powinniście zacząć pisać... już po złotówce by się zebrało :P

ocenił(a) film na 1

oki wygrałeś "Talon...", to cytat z twojego ulubionego gniota

użytkownik usunięty

Kenex zgłoś się po premię. A w międzyczasie wymyślę lepsze teksty niż te o inteligencji i prześlę ci na maila jak co dzień. Za dzisiaj 2,35 zł i ciągle rośnie.

użytkownik usunięty
DupaZzaKrzaka

Tylko nie zapomnij ;)

ocenił(a) film na 1

hehe, kmiotek mnie zapamietał !!!!

użytkownik usunięty
Ralph_S_

Bez komentarza.

ocenił(a) film na 1

nie rob scen, ryknij cos . weselej bedzie