Ludzie nie po to płacę 12 zł za bilet do kina żeby posłuchać samych przekleństw!!!
Po 10 minutach wyszedłem...KLAPA!!! Panie Cezary jak polska komedia ma cię opierać na
przekleństwach to to nie jest komedia tylko zwykłe gówno!!! Może innym się podoba, ale ja
uważam że to TOTALNA PORAŻKA!!!!! NIEDOPUSZCZALNE JEST TO ŻEBY W POLSKIEJ
KOMEDII W OGÓLE POLSKICH FILMACH CO 2 SŁOWO TO PRZEKLEŃSTWO!!!
racja..z tym ze ja hardcore jestem i wytrzymalem do konca...stracony czas. a co do przeklenstw to juz w Psach przeklinali tyle ile powinni ;p
Gratuluje znajomości tematu. Jeśli oceniasz film na podstawie pierwszych 10 minut to lepiej wogóle się nie wypowiadaj;-)
Why ?? Jeśli pierwsze 10 minut jest na poziomie rynsztoka to dlaczego ktoś ma dawać szansę filmowi się poprawić. Można dać, można nie dać, do widza należy decyzja. Tutaj decyzja kolegi twardziela100 była akurat słuszna bo film z każda minutą był coraz gorszy. Ja obejrzałem całość z ciekawości. Tak jak z ciekawości patrzy się na wypadek podpatruje jak wygląda trup potrącony przez autobus. Mam coś w sobie z ulicznego gapia i to pozwala mi dobejrzeć takie crapy jak weekend.
Czyli wg Ciebie w filmie o gangsterce ( ;) ) wszyscy mieli się zwracać per Pan, proszę, dziękuję, przepraszam, nalać może jaśnie wielmożnemu Panu kawki?
Obejrzałem cały film i mi osobiście się podobał.
oczywiście że nie, ale większośc Polskiego humoru opiera się na czymś takim:
Przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba... ku*wa (śmiech publiki)
i zastanawia mnie czy to Polacy tak nisko upadli czy ja jestem jakimś snobem pieprzonym... Bareja potrafił robic seriale komediowe bez przekleństwa, Vabank - film gangsterski gdzien ie pada z tego co pamiętam ani jedna 'ku*wa'... A w dzisiejszych polskich kabaretach i komediach panuje humor jaki wyżej przedstawiłem.... smutne...
Niestety w tym filmie przeklenstwa po prostu sa na sile doczepione do dialogow, smiesznie to bylo np w "Sniadaniu do lozka" i tekscie w stylu 'ani k*wa slowa", a nie tutaj gdzie mamy normalny dialog i k*wa na koncu zeby sie ludzie smiali. Cialo przekrojone na pol pociskiem tez mi nie pasowalo.
Ty wyszedłeś Twardzielu czy też rodzice kazali ci wyjść???:D Wróć sobie do tych twoich ulubionych polskich komedii romantycznych, którym dajesz 9/10 i nie zaśmiecaj forum swoją obecnością trollku...