4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56822
2,1 11 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Ocena jest bardzo myląca na filmwebie. Lepiej nie brać jej pod uwagę. Teksty, efekty wizualne 10/10. Film nieprzewidywalny, zaskakujący. Aktorzy przekonujący. inteligentne dialogi, zabawne sytuacje, można się nieźle pośmiać. Oglądałam pierwszy raz i nie zamierzam na tym poprzestać. Gorąco polecam!

ocenił(a) film na 1
gwiazdaszeryfa

widzisz mam odwrotnie do ciebie, dla mnie to najgorszy polski film jaki widziałem. Fabuła jest nie spójna zbyt pocięta, bez składu, tak jakbyś powycinał z różnych artykułów teksty i chciał to zlepić, brak logiki w działaniu bohaterów, no i przee beznadziejna końcówka ... jak z jakiegoś innego filmu. Miks gatunków się nie sprawdził, Pazura zafundował półtorej godzinną reklamę prezerwatyw, samochodów, szamponu do włosów, no i dresiarzy ... dyskotek. Aktorsko ten film jest równie prymitywny jak fabularnie, groteskowe postacie, prostackie teksty, dużo przeklinania a w rezultacie rynsztokowy poziom. Ten film powinien być przestrogą że nie każdy może kręcić filmy, a na pewno nie pan Pazura który chciał zmałpować Lubaszenkę który małpował Przekręt i Porachunki, tylko w przełożeniu na polskie realia :) ... Weekend to dno polskiej kinematografii w czystej formie.

gwiazdaszeryfa

To teraz przyznaj się, ile masz lat. 13? 14?