Ocena jest bardzo myląca na filmwebie. Lepiej nie brać jej pod uwagę. Teksty, efekty wizualne 10/10. Film nieprzewidywalny, zaskakujący. Aktorzy przekonujący. inteligentne dialogi, zabawne sytuacje, można się nieźle pośmiać. Oglądałam pierwszy raz i nie zamierzam na tym poprzestać. Gorąco polecam!
widzisz mam odwrotnie do ciebie, dla mnie to najgorszy polski film jaki widziałem. Fabuła jest nie spójna zbyt pocięta, bez składu, tak jakbyś powycinał z różnych artykułów teksty i chciał to zlepić, brak logiki w działaniu bohaterów, no i przee beznadziejna końcówka ... jak z jakiegoś innego filmu. Miks gatunków się nie sprawdził, Pazura zafundował półtorej godzinną reklamę prezerwatyw, samochodów, szamponu do włosów, no i dresiarzy ... dyskotek. Aktorsko ten film jest równie prymitywny jak fabularnie, groteskowe postacie, prostackie teksty, dużo przeklinania a w rezultacie rynsztokowy poziom. Ten film powinien być przestrogą że nie każdy może kręcić filmy, a na pewno nie pan Pazura który chciał zmałpować Lubaszenkę który małpował Przekręt i Porachunki, tylko w przełożeniu na polskie realia :) ... Weekend to dno polskiej kinematografii w czystej formie.