PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Cieszę się, że nie poszłam do kina aby zobaczyć ten film, tylko obejrzałam u znajomych - byłaby to strata kasy. Film tak naprawdę o niczym, jedyne co próbuje ratować to niektóre teksty-przynajmniej na tyle Cezary Pazura się wysilił. Reklama chwaliła a jak wiadomo ona ma dawać złudzenia, że coś jest dobre - i tak było w tym przypadku. Ocena 3/10.

k_ziolkowska85

Słabiutko panie Pazura. Dostajemy znów kalki z filmów Guy'a Ritchiego. Owszem, miejscami można się pośmiać ale to bardziej zasługa aktorów niż nędznego scenariusza. Bronią się postacie takie jak Johnny(naprawdę świetny Tyndyk, jestem zaskoczony:), Stefan, banda Cygana i nieustraszeni gliniarze, czyli Frycz z Królikowskim, natomiast niby skomplikowana intryga to tak naprawdę niezgrabny szit:). 3/10

ocenił(a) film na 6
bartas28

a moim zdaniem było kilka momentów śmiesznych mnie osobiście rozwalał pan Frycz np.brawo ku.... wygrałeś talon na ku...y i balon buhaha xD

ocenił(a) film na 4
Lucek__90

rozłożyłam się niczym żaba na liściu i napisze, że co za dużo - to niezdrowo. przedobrzyli z tymi błyskotliwymi ripostami w prawie każdym zdaniu :)

Lucek__90

Tak, napisałem, że miejscami można się pośmiać ale całośc wypada słabiutko, bo kilka dobrych dowcipów(scenka w barze i chwalony przeze mnie Tyndyk ) ginie w całej masie totalnie słabych(Małaszyński i Lewandowski to niby główni bohaterowie a mają najsłabsze skecze). Dziwi mnie to bardzo, bo przecież na kabaretowych monologach Pazury śmieję się często do rozpuku. Zabrakło wyczucia i świeżości.