PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Nie polecam.Nawet po wyspanej nocy ciężko na tym filmie nie zasnąć.Lubie polskie
komedie ale ta to totalne dno.

ocenił(a) film na 1
sebaolsztyn2

Trudno się nie zgodzić, nie wytrzymałem do końca tej szmiry :(

Fafrocel

potwierdzam, totalna porażka :/

ocenił(a) film na 10
anita2

Porażka cioty to Wy macie na imię ?? Co nie podoba sie bo to polska produkcja tak ?? Bo to nie o super amewrykańskich ciotach tak ?? hahah idźcie dzieci na Calineczke

Gabrys20

Gabryś...aleś mnie ubawił 10/10 :D :D

ocenił(a) film na 2
sebaolsztyn2

Wytrwałam aż do połowy! Porażka.

ocenił(a) film na 4
sebaolsztyn2

normalnie miazga , obejzalem caly i na prawde zaluje . Malaszynski nasladowal w niektorych momentach Linde jako twardziela, ogolnie teksty i gra na minus daje 4

ocenił(a) film na 7
sebaolsztyn2

Brawo!!! Wygrałeś talon-na k...i balon!!!

sebaolsztyn2

zgadzam sie, scenariusz chaotyczny, głupi, nudny i -przewidywalny, ale to niewłaściwe słowo bo tu nawet nie ma co przewidywać, teksty nawet nie kretynskie, wtedy byłyby śmieszne, teksty sztuczne, drętwe, głupie. Film tak chaotyczny i głupi że kompletnie niemożliwe aby wciągnąć sie w jego świat,skecz w kabarecie jest bardziej przekonywujący.

ocenił(a) film na 2
sebaolsztyn2

Lepszą fabułe napisałby dzieciak w przedszkolu.Jak można z taką fajną obsadą kręcić takie gówno.Uwielbiam Pazure jako aktora ale niech już nie kręci takiego SZAJSU bo na chleb nie zarobi.DNO DNO DNO.
Ocenę 2 daje tylko dla aktorów którzy tam grali

ocenił(a) film na 7
sebaolsztyn2

Bez obrazy ale obejrzalem film caly do konca i sie zastanwiam czemu tak zostal zjechany przez wiekszosc osob masakra mam wrazenie ze polski narod ma jakies kompleksy z produkcjami polskimi ilez mozna tak narzekac nie czaje, trzeba troche dystansu to niektorych filmow mysle niektorzy ludzie wzieli zbyt powaznie ten film i nie wiem czego sie spodziewali... tjak dla mnie film zasluguje na 7 trzeba zauwazyc ze to jest debiur rezyserski Pazury wiec wiadomo mozna wybaczyc pare scen ale ogolnie muzyka to najsilniejszy punkt ,teksty rowniez dobre i nawet aktorstwo w miare ok zwlaszcza Frycz pokazal sie z jak najlepszej strony .

ocenił(a) film na 1
Adamos_2

Humor w tym filmie jest na poziomie "pierdu w windzie" czy tabliczki na drzwiach "Borys Matko.jebca". Jesli ciebie to śmieszy to ok, większość zapewne jest zażenowana.

ocenił(a) film na 4
Adamos_2

Dokładnie tak, ja wczoraj obejrzałem i chociaż w kilku momentach naprawdę wieje wiochą, to jednak ogólnie się uśmiechałem przez te dwie godziny, Wg mnie przegięli z przekleństwami bo spier* co 5 sek to nawet na twardych facetów z miasta trochę za gęsto. Kwestie Frycza chyba najlepsze ale dla mnie najlepiej zagrał Lewandowski :D pozdro

ocenił(a) film na 3
Adamos_2

Zgadzam się z Adamos_2 nie wiem dlaczego film został az tak zjechany.....jakiś wspaniały może i nie był ale dla mnie zasługuje na lekko naciągane 7/10 biorąc pod uwagę fakt, że jest to pierwszy film Pazury i nie jest to kolejna komedia romantyczna polskiej produkcji od, których już mi niedobrze ale widzę, że te jednak są na tym forum milej widziane....
Ogromny minus z mojej strony za powtarzające sie twarze, czy w Polsce nikt już nie studiuje aktorstwa? czy ci aktorzy, którzy występują w durnych polskich serialach i kretyńskich komediach romantycznych to jedyni w tym kraju ?:/