PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Wystarczy tylko przeczytać recenzje redakcji Filmwebu aby przekonać się że właśnie tak jest. Pazura obrywa za cały gatunek komedii"polskiej".Nasi drodzy recenzenci naśmiewają się nawet z muzyki która według mnie jest wielkim plusem, a nawet drwią z tego ze Pazura zatrudnił do swojej produkcji tyle gwiazd polskiego kina. Dla mnie jest to nic innego jak ocena filmu Pazury z perspektywy całego gatunku komedii w Polsce. Dostaje mu się za wszystko nawet za tytuł,,,, dla mnie taka recenzja to amatorszczyzna i od początku negatywne nastawienie do filmu. Nawet jeżeli fabuła chwilami była niespójna, to film oceniam jako dobry, zdjęcia kreacje poszczególnych bohaterów,muzyka to wszystko przemawia na korzyść filmu. Polecam chociażby dlatego aby przekonać się ze redakcja wypisuje bzdury. 7/10

ocenił(a) film na 1
Domis

film to gniot, broni się tylko (jak zawsze) Frycz, nie dajcie nabrać się krzykaczom, na całe szczęście taśma się zepsuła przed samym końcem na moim seansie i dostałem zwrot za bilety.

ocenił(a) film na 5
matekdb

szkoda że się dach nie zawalił...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
matekdb

mieszkam w bloku...

ocenił(a) film na 1
Domis

niestety to widać

ocenił(a) film na 2
Domis

Trudno sie z tym nie zgodzic

ocenił(a) film na 2
Domis

Nie wypowiadam się póki co na temat filmu bo nie widziałem go jeszcze ale widzę, że dałeś 6/10 filmowi pt. Siła i Honor. Jeśli dajesz Weekendowi 7/10 to oznacza że musi to być niezły film w swoim gatunku. Ja lubię zarówno dramaty biograficzne jak i komedie gangsterskie, więc nie będzie u mnie odchylenia związanego z nielubieniem gatunku. Z chęcią więc obejrzę weekend i wrócimy do tematu. Jednak obawiam się, że przykładasz inne miary do produkcji polskich i stąd ta ocena.

ocenił(a) film na 5
Yaroslao

"Jednak obawiam się, że przykładasz inne miary do produkcji polskich i stąd ta ocena." no tutaj masz racje, do każdego filmu podchodzę inaczej, do tego filmu z dużym dystansem.... najlepiej samemu oglądnąć i ocenić...