PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Cześć Byłam na tym filmie i powiem, że jest świetnym filmem i udał się Panu Cezaremu.
Świetni aktorzy, świetne teksty, świetna komedia... Jeśli ktoś jest miłośnikiem takich filmów jak psy1, psy2, operacja samum, reich, kroll to uwierzcie, że warto iść do kina.
Jak dla mnie rewelacja. I dużo strzelania, i dużo pościgów, cały czas coś się dzieje.
Nie będziecie się nudzić. To tylko moja opinia. Ja się cieszę, że wreszcie się doczekałam super gangsterskiego mocnego filmu. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Iryskazg

Popieram, wspaniała komedia, z mocnymi tekstami, niezłą akcją oraz świetnie wykreowanymi postaciami.

Iryskazg

Jak można stawiać Psy i ten gniot kolo siebie . Nie potrafię tego zrozumieć. Pazura aktorem może i jest dobrym ale Quentinem to on nie jest i nigdy nie będzie.

Iryskazg

Ja też zaliczam Weekend do udanych komedii. Świetna obsada, muzyka, fabuła, dialogi całość bardzo udana! Polecam. :)

ocenił(a) film na 5
Iryskazg

operacja samum, reich, kroll ? jak dla mnie zupelnie nietrafne porownania, tamte filmy przede wszystkim nie sa komediami juz nie mowiac o tematyce filmu.. predzej bym porownała do poranku kojota czy kilera choc moim zdaniem WEEKEND nie przebije tych komedii, era żartów ala Kiler się skończyła kilka lat temu..

Iryskazg

Mi się film podobał, lekki przyjemny i z klimatem. Lepszy od niejednej polskiej komedii ostatnich lat. Mam nadzieje, że głupie komentarze 'wielkich znawcow i krytykow filmowych domowej roboty' nie zniechęcą P. Czarka do dalszej pracy, wkoncu narzekanie i brak poszanowania cudzej pracy, to domena POlskiego spoleczenstwa, ale należy poprostu przymknąć na to oko i robic swoje. pozdrawiam!

Iryskazg

Kiedy to się skończy...

'Iryskazg' to konto założone 8 stycznia 2011, z tylko jednym postem napisanym również ósmego stycznia. Co więcej, użytkownik od tamtej pory już się nie zalogował.

Powaga, mam dosyć tego całego opłacanego plebsu, mającego płacone za pisanie pozytywnych opinii na temat największych kaszanek polskiego kina. --,--