PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend
ocenił(a) film na 6
michel122

Nie jest słaby. Ja się pozytywnie zaskoczyłem. Bałem się, że będzie to kolejny kiczowaty polski film jak ich ostatnio wiele. Jest to dobra komedia i jednocześnie parodia, niektórzy robią błąd nie dostrzegając tego, że Pazura w tym filmie wyśmiewa takie typowo hollywoodzkie filmy akcji. Jeśli podobały Ci się takie filmy jak "Chłopaki nie płaczą" lub "Poranek kojota" to ten też powinien przypaść Ci do gustu. Polecam.:)

ocenił(a) film na 1
piter141991

...? co ty gadasz... film nie wiedział czy być kolejną komedią polską (sceny frycza- jak zwykle trzyma poziom) czy pastiszem (wymienione przez Ciebie wyśmiewanie) czy po prostu gównem z tłem fabularnym , jak cała reszta filmu. jest kilka tekstów i ujęć dobrych, ale ten film to kupa od której trzeba trzymać się z daleka.

ocenił(a) film na 10
matekdb

Chyba nie oglądałeś tego filmu jeśli się w ten sposób wypowiadasz na jego temat albo nie widziałeś innych polskich produkcji i nie masz punktu odniesienia. Film nie jest słaby, JEST BARDZO DOBRY!

ocenił(a) film na 1
Andrevko

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Nie będę podawał kolejny raz powodów słabości tego filmu, jest na forum jakaś dobra recenzja z którą się zgadzam 100%.
Chyba nie oglądałem, i dlatego w moim profilu jest ich tyle? A co do weekendu to właśnie oglądałem(a nie tak jak ty "chcę zobaczyć") i dlatego się wypowiadam bo mi się wybitnie nie podobał i chce przestrzec ludzi przed stratą kasy, lepiej iść na głupi amerykański "Little Fockers" niż na ten badziew.

ocenił(a) film na 2
michel122

Porównałbym do 'Gulczas, a jak myślisz?'. Trochę lepsi aktorzy, więcej przekleństw i efekty specjalne.