PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

bo się bardzo obawiam ;)
dajcie znać jak będzie na torrentach -z czystej ciekawości ściągnę, bo dawno nie czytałam o filmie, który miałby aż tyle złych recenzji.
btw: może w Polsce też by się przydały Złote Maliny? mogłoby zrobić furorę ;)

ocenił(a) film na 8
TastesLikeChicken

film rewelacyjny. nie żałuję pieniędzy na kino. polecam. już dawno się tak nie śmiałam na polskiej komedii ;]

zbikko

Ja też polecam dobra komedia dla fanów poczucia humoru Cezarego Pazury.

użytkownik usunięty
zbikko

Odradzam wydawac na to kase polskie komedie ostatnich 10 lat sa nie smieszne a żalosne.

Szkoda kasy na ten chłam TVNowski.

Jak by w Polsce zrobic taką nagrode to wiekszosc filmów powinna ją dostac.

Od 10 lat sporadycznie ogladam polskie wypociny. Szkoda czasu nerwów pieniędzy .

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7

film jest wyprodukowany za pieniądze Polsatu a nie TVN tak na marginesie.
W mojej ocenie film był naprawde dobry, zdjęcia były rewelacyjne i od czasu Kołysanki sądze, że to najlepsza polska komedia.

ocenił(a) film na 8
jaroszk

zgadzam się ;]

ocenił(a) film na 3

Zgadzam się. W zasadzie skończyło się na "Rejsie", "Misiu", czy "Seksmisji", czy serią filmów Bareji. A "Kołysanka" (mimo że nakręcił ją ten sam reżyser co kultową "Seksmisje" ), poza muzyką Lorenca, jest cholernie nudna. Niby czarna komedia - a ani to śmieszy, ani straszy...

Znawczyni

PSY to był film!

ocenił(a) film na 5
h4r

"Chłopaki nie płaczą" czy "Testosteron" to były filmy. Ale Machulski od czasu "Vinci" nie nakręcił nic za dobrego, a "Kołysanka" to mocny przeciętniak. Na prawdziwy film sensacyjny, taki jak "Psy" to już nawet nie liczę, bo u nas kina akcji to się nie kręci. Ostatnia polska sensacja to "Skorumpowani" byli, nawet fajni, tylko że to takie kino sensacyjne klasy "B", plus że żartów na siłę nie wciskali tam.

A i co do założyciela tematu, trzeba być niezłym ch.ujem, żeby mieć czelność tak pisać.

Roy_v_beck

a to dlaczego? ;)

ocenił(a) film na 1
Roy_v_beck

Właśnie? Dlaczego? Ostatecznie, za ten film pan płaci, ja płacę, społeczeństwo płaci. Mogę się zgodzić, że torrentowanie jest nielegalne, tu pełna zgoda, ale z uznawaniem, że w tym przypadku jest "niemoralne" jednak bym się wstrzymał.