PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

straszna porażka

ocenił(a) film na 1

niestety film jest beznadziejny. widać że faktycznie scenariusz jest niezły ale niestety to co zrobił reżyser i atorzy wystarczyło aby film stał się tworem niemałze równie skutecznie wywołującym rozwolnienie jak legendarny laxygen. Aktorzy grają strasznie schematycznie, a to co w niektóych komediach wychodzi zabawnie a więc zapożyczenia z innych filmów tutaj wygląda żałośnie. To co film wyróżnia to naprawdę niesamowita ilośc wulgaryzmów co nie jest dla mnie śmieszne, jako że gra aktrska jest niesamowicie sztuczna to i cała reszta jest udawana, jedynie to co powoduje niewielki uśmiech to banda cyganów jednakże po obejrzeniu filmu zdałem sobie sprawę że to tylko dlatego, że cały film jest tak beznadziejnie denny że jakikolwiek przebłysk humoru wydaje się rewelacyjny. W sumie jestem niepocieszony , że ktoś zdecydował aby moje pieniądze z podatków poszły na ten gniot.

ocenił(a) film na 2
krvawy

Dobra komedia która miała być poważnym filmem :)
Nie zasługuje na więcej niż 2/10 :)

ocenił(a) film na 1
cameron_baum

ja myślę, że dobry reżyser mógłby z tego scenariusza zrobic coś śmiesznego, ale na drugi dzień po obejrzeniu tego filmu mam wrażenie jakbym całe o "story" już gdzieś widział :)
ale "2" tp przesadnie dużo :)