PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

i przyznam, że przyjemność to pojęcie względne
jest to najgorszy film, strata kasy, strata czasu, ludzie z tego filmu WYCHODZILI, Małaszyński kompletnie nie sprawdza się w roli ,,gangstera" odradzam

ocenił(a) film na 6
fk0403

jak mogles ogladac ten film skoro premiera jest w przyszly weekend???

ocenił(a) film na 1
rafal394

multikino oferowało w sylwestra przedpremierę ;) mogłaś

fk0403

Też byłam na przed premierze w sylwestra i mam zupełnie inne odczucia, według mnie bardzo przyjemna komedia, cała sala miała niezły ubaw przez cały seans ;)

ocenił(a) film na 3
fk0403

Jako że sylwestra spędzałem w Multikinie, miałem okazję zobaczyć ten film wcześniej. Słaby, naprawdę słaby. Ni to komedia czy film akcji. Fabuła kiepska, zdjęcia (szczególnie te w czasie "pościgów") fatalne, a zaśmiałem się z 3 razy. Nie polecam.

ocenił(a) film na 1
smoqqq

udźwiękowienie tez do bani....

fk0403

trzeba byc chory zeby sylwestra spedzac w kinie i namiast imprezowac ogladac filmy

ocenił(a) film na 10
residentevil22

Zdjęcia kiepskie? Jak Ty kutfa oglądałeś ten film? A muzyka jest naprawdę niezła, chyba, że ściągnąłeś jakaś lewą wersję z netu, tzw. kinówkę, więc nie miej o to żalu, łochu.

ocenił(a) film na 2
residentevil22

to gdzie spędzamy sylwestra to osobista decyzja każdego z nas i daruj sobie takie durne komentarze

ocenił(a) film na 1
residentevil22

poza tym tam odbywała się również impreza taneczna, jakies kompleksy czy co? :) grunt, że Ty dobrze imprezowałeś ;)

smoqqq

Oglądaliśmy z mężem wczoraj na pokazie przedpremierowym. LUDZIE! OMIJAJCIE TEN FILM SZEROKIM ŁUKIEM!!!
Pazura chyba miał marzenie, żeby zrobić kilka scen akcji/strzelanek z efektami wolno lecącej kuli. I starał się dorobić do tych scen jakąś fabułę. Niestety nie tędy droga, bo wyszło bardzo tandetnie. Żarty mało śmieszne. Film bez ładu i składu. Panie Pazura: Wstyd dla polskiej kinematografii!

ocenił(a) film na 1
goly_interes

To nie jest film. To zlepek scen z żenującym przeklinaniem.