PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

a nawet lepsze bo nie ma tak cietego montażu. jest wiecej czasu zeby ogarnąc cała akcje na ekranie i wyłapać inteligentne dialogi.

ocenił(a) film na 6
lukaa

Miałem podobne spostrzeżenie, no może poza stwierdzeniem, że jest lepsze. Ale gdyby ten film podpisał Tarantino a nie Pazura 3/4 krytyków byłaby zachwycona.

ocenił(a) film na 3
Liszaj

Wątpię. Myślę, że mało kto był zachwycony mało zabawnymi podróbami scen z Matrixa, czy "zabawnymi" opowieściami jak to gość się przespał z kobietą pod warunkiem, że miała go przelecieć sztucznym wackiem. Do tego tandetne sceny walki Małaszyńskiego, który mógłby dla przyzwoitości poćwiczyć z pół roku chociaż boks, a nie machać ręką jak cepem. Takie to ogólnie nijakie i tandetne.

ocenił(a) film na 2
lukaa

http://www.kiepy.pl/uploads/2012_06/05/35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg

ocenił(a) film na 7
lukaa

ja powiedziałbym nawet, że pościgi w tonacji Luca Besson :) Miły filmik na niedzielny wieczór :)

lukaa

Tacy jak ty powinni mieć zakaz wypowiadania się na tym portalu. Bezguście je...e...

ocenił(a) film na 3
lukaa

Nie no z tym Tarantino to przesadziłeś ;) Dowcip bardzo słaby, próba nawiązania do Matrixa też dno.Ocena jak najbardziej słuszna

ocenił(a) film na 1
lukaa

Ku*wa, gdzie tu są inteligentne dialogi?

ocenił(a) film na 3
lukaa

Ten komentarz mnie powalił. Boże widzisz i nie grzmisz!

lukaa

gut trolling maestro, prawie dalem sie nabrac.

lukaa

:ooooooooooooooo

lukaa

jestem zszokowany ! to jest dobre kino?ciekawe dialogi?ach ty ku....a twoja twarz j....a w morde!zjebie jeden p.....y w styje!gdzie płodza takich jak ty ? kto cie zrobil ? daj adres pojde i cie pomszcze !obok kac wawy to chyba jeden z najbardziej miernych pseudoarcydziel polskiego kina . gniot ! nie porownuj tego do tarantina ! zkad sie biora tacy jak ty , jak mozna miec tak zk.......ły gust?to wola o pomste do nieba! nie potrafie tego pojac .film jest bardzo ale to bardzo slaby , aktorzy grali tak ze nie przekonali swoja gra do siebie nikogo -nawet siebie samych.w multipleksach ludzie wychodzili przed zakonczeniem seansu a to chyba o czyms swiadczy!wstydmi za takich matko ......w jak ty ! przez takich imbecyli jak ty i ich komenty w dalszym ciagu pseudorezyserzy beda produkowac taki kał . odradzam wszystkim ktorzy jeszcze nie widzieli ! szkoda czasu strata czasu!!!!!!!!!