Swojego czasu byłem zainteresowany tym filmem nawet bardzo. Na pierwszy rzut oka
pomyślałem, że szykuje się wreszcie coś dobrego na scenie polskiego kina, ale soundtrack
w wykonaniu grupy feel(żartobliwie zwanej zespołem) znacznie mnie odstraszył:] Lubię filmy
dobre, nie chcę żeby wydawać negatywnej oceny i boję się że czas poświęcony na ten film
będzie czasem zmarnowanym. No i trochę irytujące były reklamy określające weekend
polskim pulp fiction. Dalej mam mieszane uczucia, mile widziane będą rady czy warto to
obejrzeć :]
Ja również zastanawiałem się, czy poświęcić 2h na obejrzenie tego filmu. Jakoś w końcu w nocy znalazłem czas i miałem ochotę się trochę pośmiać i pooglądać luźniejsze kino. O ile pamiętam z reklam miało być to coś komediowego, ok było parę śmiesznych akcji np: z obywatelami Rosji, czy Cyganami, ale dla siebie nic więcej śmiesznego nie znalazłem nie wiem czy to moje poczucie humor czy co. W każdym razie ja bym polecił, sądziłem że to będzie 2h wręcz nieustannego śmiechu z gangsterskiej komedii lub coś właśnie podobnego do Pulp Fiction. Jest co jest, dla mnie nie arcydzieło ale z pewnością niektórzy docenią ten film.