PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Swojego czasu byłem zainteresowany tym filmem nawet bardzo. Na pierwszy rzut oka
pomyślałem, że szykuje się wreszcie coś dobrego na scenie polskiego kina, ale soundtrack
w wykonaniu grupy feel(żartobliwie zwanej zespołem) znacznie mnie odstraszył:] Lubię filmy
dobre, nie chcę żeby wydawać negatywnej oceny i boję się że czas poświęcony na ten film
będzie czasem zmarnowanym. No i trochę irytujące były reklamy określające weekend
polskim pulp fiction. Dalej mam mieszane uczucia, mile widziane będą rady czy warto to
obejrzeć :]

ocenił(a) film na 5
melson903

Ja również zastanawiałem się, czy poświęcić 2h na obejrzenie tego filmu. Jakoś w końcu w nocy znalazłem czas i miałem ochotę się trochę pośmiać i pooglądać luźniejsze kino. O ile pamiętam z reklam miało być to coś komediowego, ok było parę śmiesznych akcji np: z obywatelami Rosji, czy Cyganami, ale dla siebie nic więcej śmiesznego nie znalazłem nie wiem czy to moje poczucie humor czy co. W każdym razie ja bym polecił, sądziłem że to będzie 2h wręcz nieustannego śmiechu z gangsterskiej komedii lub coś właśnie podobnego do Pulp Fiction. Jest co jest, dla mnie nie arcydzieło ale z pewnością niektórzy docenią ten film.

ocenił(a) film na 1
eomaster

Dzięki za pomoc, właśnie takiej obiektywnej opinii szukałem:) Naprawdę bardzo mi rozjaśniłeś w kwestii tego filmu. Pozdrawiam \m/