Bardzo podoba Mi się muzyka Klausa.... Szczególnie ten chórek "kawałki...
Eloi,Stone Language i Godspeed .... Ale oczywiście cały film i muzyka są super nie w zasadzie do czego się przyczepić... A rozpad księżyca....Super to wyszło...bomba 10/10...
P.S.
Ma ktoś ten soundtrack???
Tak, to co mówisz mi również bardzo się podobało :). A co do soundtracku to mam na razie tylko utwór "Eloi" :)
widziałam film!! bardzo mi sie podobał chociaz myslałam, ze bedzie lepszy!!muzyka była najlepsza!! no i moze jeszcze te potwory( morloki)! ocena od 1-10 daje 7!!
Kiedyś widziałem ten film i średnio mi się podobał, więc teraz chciałem sobie odpuścić oglądanie, ale widziałem trochę fragmentów i niektóre sceny były świetne, muzyka też. Zwłaszcza sceny podróży w czasie (muzyka + efekty + plastyczność) to dla mnie majstersztyki.
Byc moze widziales starsza wersje wehikulu, ten film to nie tyle remake filmu z 1960 roku co film nakrecony na podstawie ksiazki o tym samym tytule autorstwa Herbert G. Wells'a, tak wiec mozliwosci zapoznania sie z ta historia jest kilka. Muzyka do tej produkcji to poprostu mistrzostwo- film widzialem juz dosc dawno- troche po premierze, soundtracku slucham do dzisiaj. 8/10 za calosc.
Dla zainteresowanych doszukałam sie muzyki z filmu.
Klaus Badelt
01. PROFESSOR ALEXANDER HARTDEGEN
02. WISH ME LUCK
03. EMMA
04. THE TIME MACHINE
05. BLEEKER STREET
06. I DON'T BELONG HERE
07. TIME TRAVEL
08. ELOI
09. GOOD NIGHT
10. STONE LANGUAGE
11. MORLOCKS ATTACK