Czy ktoś może mi polecić podobne filmy? Tzn. nawiązujące do podróży w czasie, ale może bardziej takie, gdzie nacisk jest położony na same podróże i różnorodność epok a mniej na liniową akcję...tzn. takie jak Terminator raczej odpadają, coś w stylu Wehikułu czasu lub Powrotu do przyszłości...
Jedyne filmy, jakie mi przychodzą teraz do głowy to: 12 Małp i Goście Goście...;D
Bill & Ted's Excellent Adventure, final countdown, time after time i może Planeta Małp:) Nie wiem, spróbuj jeszcze Efektu Motyla", pewnie oglądałeś, mimo że niesłychanie przereklamowany i komercyjny, to również wciągający...
Ja proponuję: "Linia czasu", "Raport mniejszości", "I uderzył grom" albo komedia "Czarny rycerz" ;)
"The Time Travelers Wife" - piekny film, polecam :) Tylko nie wiem czy w Twoim guscie, ale mimo to warto obejrzec ten film.
kontakt jest super moim skromnym zdaniem,a kazdy film godny polecenia zawsze warto zobaczyc.ostatnio widzialem tez polecany z komentarzy i byl spoko,oczywiscie jak wyzej,a film to Moon inny fajnie.pozdro