PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31093}

Wehikuł czasu

The Time Machine
2002
6,8 41 tys. ocen
6,8 10 1 40840
4,5 10 krytyków
Wehikuł czasu
powrót do forum filmu Wehikuł czasu

Podobne filmy

użytkownik usunięty

Czy ktoś może mi polecić podobne filmy? Tzn. nawiązujące do podróży w czasie, ale może bardziej takie, gdzie nacisk jest położony na same podróże i różnorodność epok a mniej na liniową akcję...tzn. takie jak Terminator raczej odpadają, coś w stylu Wehikułu czasu lub Powrotu do przyszłości...

ocenił(a) film na 8

Jedyne filmy, jakie mi przychodzą teraz do głowy to: 12 Małp i Goście Goście...;D

użytkownik usunięty
Oo_Shibby_oO

Oglądałem już oba, więc może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje ;)

ocenił(a) film na 3

Bill & Ted's Excellent Adventure, final countdown, time after time i może Planeta Małp:) Nie wiem, spróbuj jeszcze Efektu Motyla", pewnie oglądałeś, mimo że niesłychanie przereklamowany i komercyjny, to również wciągający...

ocenił(a) film na 9

Ja proponuję: "Linia czasu", "Raport mniejszości", "I uderzył grom" albo komedia "Czarny rycerz" ;)

Moja propozycja to " Gwiezdne wrota" z Kurtem Russelem.

ocenił(a) film na 6

Serial Sliders, może nie film, ale świetny serial o podrózach w czasie.

Powrot do pszyszlosci 1,2,3,klasyka polecam!!!

ocenił(a) film na 6
irenek

Potwierdzam. Klasyka gatunku.,,,,,,,,,,,,,,,,,,

użytkownik usunięty
ZoLT_2

polecam "Timecrimes"

Film Kontakt w Jodie Foster moze Ci sie spodobać.

"The Time Travelers Wife" - piekny film, polecam :) Tylko nie wiem czy w Twoim guscie, ale mimo to warto obejrzec ten film.

ocenił(a) film na 10
yennefer021

Potwierdzam i polecam film "The Time Travelers Wife" jest spoko

kontakt jest super moim skromnym zdaniem,a kazdy film godny polecenia zawsze warto zobaczyc.ostatnio widzialem tez polecany z komentarzy i byl spoko,oczywiscie jak wyzej,a film to Moon inny fajnie.pozdro

Ja pamiętam jeszcze Jutro będzie futro jak bohaterowie przenoszą się w lata 80.