powiedział Alexowi "Zbudowałeś wehikuł z powodu śmierci Emmy. Ja jestem tutaj z Twojego powodu". O co chodzi? Jak to z jego powodu? Jak to się stało, że ten nad-morlok nie był taki jak reszta morloków?
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam :)
Przecież to oczywiste,nie rozumiem pytania...głupota scenariusza jest odpowiedzią.
Wszystko to bełkot i brednie, nie ma się nad tym co zastanawiać, bo to nic nie znaczy;)
Pozdrawiam;D
No bo ten jego wasaty umpel jeszcze w tych normalnyc hczasach,po 1 smierci Emmy powiedzial cos podobnego.Alex pisał na tych tablicach wysoko i w koncu zwrócił uwage ze ten przyszedł to mowil,ze zamknał sie i robi te wylicanki z powodu smierci Emmy,a on przyszedł tu z jego powodu,czy jakos tak,w kazdym razie to jest paralelizm:)
Nie, nie, nie, to było inaczej. Ponieważ Alexander podróżował w czasie. I to podróżowanie w czasie tak namieszało w histori że morlok był tam z jego podou. Stał sie taki z jego powodu. bo ten podróżował w czasie. ja to tak rozumiem. a nie był taki sam jak reszta ich, ponieważ on był ich królem , sterował nimi. czyli babka + morlok = inyy szkaradny morlok, kapujesz? ;) mam nadzieje ze tak