Właśnie taką Weronikę wyborażałem sobie czytając książkę Paulo .
Sarah Michelle Gellar stworzyła postać utkaną z emocji , każdy jej gest i ruch jest w precyzyjny sposób odegrany . Film przede wszystkim dla osób myślących . Osoby z problemami odbiorą film bardzo emocjonalnie .
Gwarantuję wam że po zakończeniu będziecie mieli o czym myśleć . Doskonały początek jesiennych chwil .
Jesteś chyba pierwszą osobą, która pozytywnie wyraża się o tej aktorce, w tej konkretnej roli. I na dodatek robisz to po obejrzeniu filmu! :)- w przeciwieństwie do większości głosów.(ja jeszcze nie mam zdania)
Podobna sytuacja była z nowym Bondem, tzn.protesty itp. a w końcu, po obejrzeniu filmu, nawet najwieksi fani agenta 007 zaakceptowali Craiga w tej roli.
pozdrawiam.
Alexanderrr - podzielam Twoją opinię. Film jest naprawdę bardzo dobry, a Sarah Michelle Gellar świetnie wywiązała się ze swojej roli.
Własnie wróciłam z kina, nie czytałam książki ale aktorka z niej dobra, w filmie się spisała :)
Film obejrzałam wczoraj... Jest dobry chociaż uważam, że książka była lepsza. Na pewno jeszcze do niego wrócę.
Co do pani Gellar w roli Weroniki, to nie powiem żebym przed filmem była zachwycona wyborem, ale teraz mogę uczciwie powiedzieć, że się pomyliłam. Może nie do końca taką Weronikę widziałam podczas lektury, ale postać jaką stworzyła jest bardzo dobra.
A tak na marginesie to jestem ciekawa czy jeszcze jakąś książkę Coelho przeniosą do kin i jaka to będzie..
Fajnie że nie tylko ja tak dobrze wyrażam się o filmie . Pozdrowienia dla Was wszystkich . A co do ekranizacji kolejnych książek to podobno mają wreszcie nakręcić Alchemika z Madonną !