PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459178}

Weronika postanawia umrzeć

Veronika Decides to Die
2009
6,4 43 tys. ocen
6,4 10 1 43006
5,2 4 krytyków
Weronika postanawia umrzeć
powrót do forum filmu Weronika postanawia umrzeć

Daje 6

ocenił(a) film na 6

Szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś lepszego. Film był na swój sposób ciekawy, bo inny, ale czegoś mi w nim brakowało.
Jak dla mnie był za mało dramatyczny jak na dramat, a zakończenie szczęśliwe, czego też nie spodziewałam się po takiego typu filmie. Nie to, żebym była masochistką (:P), ale nie wzruszyłam się za bardzo.

ocenił(a) film na 5
dzasti91

Ja dałam tylko 5 tak jak ty spodziewałam się czegoś lepszego. Na film poszła tylko i wyłącznie z powodu książki, która wywarła na mnie ogromne wrażenie, bo ma to 'coś' czego niestety film nie miał, a szkoda.

ocenił(a) film na 6
dzasti91

tez dałem 6. I tez spodziewałem się czegos innego. Myslałem, że moze być coś z "7 pounds" oczywiście nie główny wątek, ale jego elementy. tak cz inaczej tak średnia 6, podobał mi się przekaz zakończenia, ale ogólnie film nieźle wynudza...

ocenił(a) film na 5
dzasti91

W 100% zgadzam się z Twoją wypowiedzią... Daję 6. Początek jeszcze w miarę, ale potem ciągnęło się niemiłosiernie... Kilka niepotrzebnych scen, kilka źle zagranych ("ta" przy pianinie, jeśli wiecie, o co mi chodzi). Spodziewałam się czegoś lepszego.