PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459178}

Weronika postanawia umrzeć

Veronika Decides to Die
2009
6,4 43 tys. ocen
6,4 10 1 43006
5,2 4 krytyków
Weronika postanawia umrzeć
powrót do forum filmu Weronika postanawia umrzeć

Film w tv

ocenił(a) film na 10

10 kwietnia w HBO

luck191

dzięki za informację! nie mogę się doczekać, przeczytałem książkę 2 razy :)

luck191

Książka daje do myślenia, na szczęście film uchwycił jej sens i robi podobne wrażenie. Koniecznie dla tych, którzy nie domyślają się, co to znaczy przed śmiercią odkryć życie.

kubel

film jest rzeczywiście na wysokim poziomie, o produkcji można przeczytać na stronie HBO hbo .pl znajduje się tam dokładny opis filmu wraz z godzinami emisji polecam!

dawgrzesko

I co ważne - ten film można naprawdę oglądać kilka razy i za każdym razem coś się w nim odkryje. I tu jest plus kanałów takich jak hbo, że można obejrzeć w nich takie filmy.

kubel

w przeciwienstwie do TVP ktore najlepsze filmy puszcza po 23 w srodku tygodnia a wczesniej leci jakas papka dla gospodyn domowych

mihas

To jest właśnie plus takich kanałów jak hbo, że masz dobre filmy w normalnych godzinach.

kubel

to prawda, mi się marzy coś takiego. A co teraz lecia fajnego na HBO?

tolmik

Dużo leci. A z fajniejszych to np. "Uczeń czarnoksiężnika", "Weronika postanawia umrzeć", "Dorwać byłą" i inne, których teraz nie pamiętam. Te akurat ostatnio oglądałem.

kubel

"uczeń..." to w miarę świeży film, ale ta Weronika to już chyba starszy film jest.

tolmik

"Weronika..." to w sumie nowy film, bo z 2009 roku. Więc "starszy" jest tu dosyć względne ;-)