My faceci myślimy tylko o jednym , więc jak zobaczył masturbującą się panienkę to go oświeciło hahah;). Teraz serio film nie zachwyca jest cięki i niestety przewidywalny i szkoda bo miał potencjał. Jak znasz fajny film o takiej właśnie tematyce proszę podkręć mi go. Pozdrawiam
Ale błysnąłeś intelektem buraczku, zamiast mnie obrażać podał byś powody dlaczego ten film według ciebie jest dobry.? No ale co się spodziewać po kolesiu co dał 9/10 Listy do M .
Dałem 9/10 dla wyżej przez ciebie wspomnianego filmu, gdyż on jako jedyny pomógł mi poczuć magię świąt, której nie czułem już ponad 5 lat, a do tego rola słodkiej i pięknej pani R.Gąsiorowskiej, nic więcej nie potrzebowałem aby wystawić taką ocenę.
Filmu pod którym piszemy, nie będę komentował oraz oceniał gdyż go nawet nie oglądałem, a chciałem tylko i wyłącznie poprawić twój ort.
A więc filmu nie widziałeś , to dobrze bo tandetny . Co do mojej naszej ortografii to będę pisał jak mi wygodnie , aktualnie toczy się dyskusja w tym temacie, i dobrze bo nie mam czasu i ochoty stosować wiedzy która jest nie przydatna , ewentualne następstwa parę darmozjadów straci prace. Teraz co do ciebie BURAKU ale znający ort , jeżeli chciałeś zwrócić mi uwagę na pisownie wystarczyła drobna sugestia i deczko kultury niestety co wynika samo z siebie jesteś BURAKIEM i żeby poczuć się lepie musisz kogoś obrazić.
Nie czułeś magi świąt 5 lat , zaraz się popłacze . Musiałeś dopiero film oglądnąć i wszystka git , czytasz czasami co piszesz ?
Na film udałem się tylko i wyłącznie dlatego iż dawno nie byłem na niczym w kinie a zbliżał się okres świąt więc pomyślałem, że wypadałoby na coś pójść i wybór padł na wyżej wspomniany film. Btw. napisałem "on jako jedyny pomógł mi poczuć magię świąt", więc jeśli masz zamiar w jakiś żałosny sposób ripostować przeczytaj ze zrozumieniem tekst na który to robisz.
Co do mego zwracania uwagi na błędy to sam nie uważam się za osobę dobrze posługującą się ortografią, a to że zwróciłem ci uwagę w sposób hmm sam przyznam, że dość chamski nie upoważnia cię do tego aby nazywać mnie "burakiem".
Ps. Poruszając wystawianie ocen filmom to nieźle zabłysnąłeś wystawiając 9/10 dla filmu o tytule "Labirynt Fauna", no chyba że masz 10 lat i ten film wywarł na tobie wrażenie pseudo odważnymi scenami.
Naszą rozmowę uważam za zamkniętą, nie mam ochoty odpisywać osobie która obraziła
Labirynt Fauna nie jest oczywisty , a jeżeli myślisz że jest to się mylisz ma podwójne dno , no ale z skąd miał byś to wiedzieć. Przesadziłem trochę sorry.