7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223278
7,8 65 krytyków
Wesele
powrót do forum filmu Wesele

mam pytanie kto okradł Wojnara?

ten_ktorego_kochacie

Z FILMU NIE WYNIKA JEDNOZNACZNIE IKTO NA 100% GO OKRADŁ ,TAKZE NIE WIEMY NIC,MOZNA SIE TYLKO DOMYSLAC ZE ALBO ZROBILA TO CORKA Z ALBO ZONA Z NOWYM KOCHASIEM.

obserwator_4

Niemożliwe. Córka z kochasiem była wówczas w zupełnie innym miejscu. Poza tym po słowach "nic od ciebie nie chcę" trudno spodziewać się że okradnie ojca. A żona z Mundkiem właśnie tuż przed kradzieżą wyjechali samochodem, więc tez nie mogli go okraść.

ten_ktorego_kochacie

Ja stawiam, że zrobił to wujek Mundek :) on taki trochę cichociemny, pokorny, ale swoje wiedział, dawną narzeczoną też odzyskał

crypt_25

Mundek nie zdążyłby obrócić - hałasy w szklarni słychać było już równo z ich wyjazdem przez bramę.

ocenił(a) film na 9
Jordan66

moim zdaniem ktoś podsłuchał, jak dziadek mówił, że "pięniądze sadzi jak kwiaty" czy cośtakiego... ktoś był wtedy w kiblu i podsłuchał go... tylko kto...?;)

ocenił(a) film na 10
hezron

Może Januszewska? Może potrzebowała kasy, żeby mieć szanse u "szwagra"? ;-)

A może Kaziuk...młody, odważny, zawadiacki kolo...;-))

ocenił(a) film na 10
ten_ktorego_kochacie

A może to był pies? Kręcił sie tam ciągle więc może zajumał pare baniek na nową budę.

lucas8910

Ja też stawiam na psa.

EM_DE_KE_AS

Niemożliwe. Myślisz, że miałby jeszcze odwagę przyjść rano i udawać że nic nie wie? Psa bym w to nie mieszał.

ten_ktorego_kochacie

Jeśli już któryś z głównych bohaterów to chyba jednak Wilczak. W końcu "czarny charakter" ;P A jeśli nie on to najpewniej ktoś kogo nawet na filmie nie pokazano, któryś z gości, bądź po prostu jakiś zwykły złodziej szklarni domowych, któremu akurat sie powiodło ;D

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
ten_ktorego_kochacie

nie wiem czy idę dobrym tropem ale zaryzykuje .Moim zdaniem okradł go pan młody .W nocy Wojnar wchodził do szklarni , ktoś go sledził urwał mi sie film .Na drugi dzień budząc się znalazł but którym rzucił pana młodego po przyjezdzie na wesele drugiego dnia stwierdził brak buta u pana młodego , więc no chyba to jego zięć go oskubał :)

radix1985

Nie możiwe że to pan młody:
1)nie rozpaczałby tak jak mu Kasia audi tłukła łopatą
2) już dawno by nawiął
3) buta to nie miał tam każdy bo to taka zabawa weselna
.

ocenił(a) film na 9
ten_ktorego_kochacie

przepraszam za nie poprawną składnie wypowiedzi :)