To film animowany, który autentycznie może przestraszyć, sprawia wrażenie wytworu bardzo,
chorej wyobraźni. Jest to bardzo ponura, mroczna, krwawa i makabryczna animacja,
zdecydowanie nie dla dzieci. Klimat jest tu naprawdę ciężki i nie każdy będzie w stanie to
obejrzeć. To jak animowany bad trip.
ok mam i po małym przejrzeniu, robi wrażenie, naprawdę przeraża, pierwszy raz będę miał do czynienia z czymś takim.
hmm mam nadzieje że nie będę żałował że go obejrzę.
miałeś do tego napisy ?
Seryjnie? 10 na 10? Cieszę się że coś takiego obejrzałem (przez wzgląd na stylistykę) jednak film średnio trzyma się kupy. Mam wrażenie jakby twórcy pomyśleli sobie; "zróbmy coś na maksa kontrowersyjnego, powrzucajmy tam pełno masturbujących się kozłów, pedofilii i krzyczących łechtaczek to ludzie docenią nas za odwagę i pomysłowość". Ja jakoś tego nie kupuję. PS. Ciekawe czy filmweb ocenzuruje mi słowo "łechtaczka"
Uważam jednak, iż ocena 5 to niedocenienie wyjątkowości tego dzieła... Słowo łechtaczka to nie wulgaryzm :D
No niby nie wulgaryzm ale w rozmowie w autobusie by się go nie użyło.:) Jak dla mnie ten film to dzieło zbyt szpanerskie i kontrowersyjne na siłę. Ale to moje odczucie a tobie co się w tym filmie aż tak podoba?
Co kto woli. Mi bardziej odpowiada gdy taka ekstrema jest wrzucona w jakąś fabułę jak np. Bad Biology.
No może nie dorównuje pod tym względem Where the dead..." ale, kobieta o siedmiu łechtaczkach (coś często się to słowo przewijają w tych filmach) zabijająca swoje zmutowane noworodki to też nie byle dobranocka.
To jakie film uznasz za ekstremum?
Ściągnąłem, w zasadzie nie wiem po co, przeleciałem kilka scen i skwitować to mogę krótko: gówno. Gratuluję tym, którzy obejrzeli to w całości.
Zostawię tylko adnotację "Nie interesuje mnie", a oceny nie dam, choć to się błaga o 1.
Dokładnie to samo ze mną. Przeleciałem to gówno po łebkach bo to nie ma jako takiej fabuły. Nie jest to film straszny czy trzymający w napięciu, lecz obrzydliwy . Autor jest chory psychicznie bez dwóch zdań. Już wole obejrzeć 2girls 1cup ;p