bardzo dobre kino, praktycznie cały czas wartka akcja, a jak na młodych ludzi i dobra gra aktorska myślę ze o Dylanie O'brien w przyszłości jeszcze nie raz usłyszymy, a co do filmu ( nie czytałem książek, wiec nie mam porównania) , dla mnie bomba ponad dwie godziny filmu na którym nie da się nudzić, wizja zniszczonego świata wbija w fotel, całość pięknie zmontowana i przemyślana, zombiaki dobrze ucharakteryzowani, efekty bardzo dobre lecz nie przesadzone (i cale szczęście) z czystym sumieniem mogę ten film polecić mi się bardzo podobał, z reszta jak pierwsza czesc, teraz trzeba czekać na trojkę :)
Ale beka, normalnie dawno tak się nie uśmiałem...
Słitaśne emo gówno dla niedorozwiniętej umysłowo gimbazy. Nastoletnie chłopczyki ratujące świat i załatwiające zawodowe wojsko. Dawno takiego gówna nie grali....
To jakaś nowa fala w kinie, filmy dla niedogrzmoconej młodzieży dla której szczytem buntu jest urwanie się ze szkoły do Starbucksa i trzaskanie samojbek iphonikiem za kasę od rodziców... Następne dzieło godnie gównianych Igrzysk śmierci, Niezgodnej czy tego gówna o duszach przejmujących ludzi...