PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724371}

Więzień labiryntu: Próby ognia

Maze Runner: The Scorch Trials
2015
6,5 133 tys. ocen
6,5 10 1 132572
4,8 12 krytyków
Więzień labiryntu: Próby ognia
powrót do forum filmu Więzień labiryntu: Próby ognia

bardzo dobre kino, praktycznie cały czas wartka akcja, a jak na młodych ludzi i dobra gra aktorska myślę ze o Dylanie O'brien w przyszłości jeszcze nie raz usłyszymy, a co do filmu ( nie czytałem książek, wiec nie mam porównania) , dla mnie bomba ponad dwie godziny filmu na którym nie da się nudzić, wizja zniszczonego świata wbija w fotel, całość pięknie zmontowana i przemyślana, zombiaki dobrze ucharakteryzowani, efekty bardzo dobre lecz nie przesadzone (i cale szczęście) z czystym sumieniem mogę ten film polecić mi się bardzo podobał, z reszta jak pierwsza czesc, teraz trzeba czekać na trojkę :)

ocenił(a) film na 2
floster79

Ale beka, normalnie dawno tak się nie uśmiałem...
Słitaśne emo gówno dla niedorozwiniętej umysłowo gimbazy. Nastoletnie chłopczyki ratujące świat i załatwiające zawodowe wojsko. Dawno takiego gówna nie grali....
To jakaś nowa fala w kinie, filmy dla niedogrzmoconej młodzieży dla której szczytem buntu jest urwanie się ze szkoły do Starbucksa i trzaskanie samojbek iphonikiem za kasę od rodziców... Następne dzieło godnie gównianych Igrzysk śmierci, Niezgodnej czy tego gówna o duszach przejmujących ludzi...

pawulon1_2

a tak poza tym dobrze sie czujesz ?

ocenił(a) film na 2
floster79

najzupełniej, martwi mnie jedynie że kręci się coraz więcej takiego gówna.