Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Serial???

ocenił(a) film na 8

Film bardzo dobry, wciągający... Ale DLACZEGO nie wpadli na pomysł, żeby był to serial??? Moim skromnym zdaniem "Więzień labiryntu" ma wszelkie cechy, które pozwoliłyby mu powtórzyć sukces chociażby LOSTów

ocenił(a) film na 7
Hank__Moody

Dać trochę większy teren żeby się bardziej rozbudowali i wyszedłby całkiem dobry serial z ciekawym finałem.

ocenił(a) film na 7
Hank__Moody

haha... w momencie gdy go ogladalem pomyslalem podobnie ze moglby to byc dobry serial a ze uwielbiam lostow to tez mialem podobne skojarzenia :P

Hank__Moody

Pomyślałem o tym samym - mnogość charakterów, możliwość stworzenia wielu wątków, sam pomysł. Tu aż się prosi o serial.

ocenił(a) film na 7
Hank__Moody

Seriale są dla typowych "NOŁLAJFÓW"!

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

napisał fan "świata wg Kiepskich" (10/10 :o) i "McGyvera" :D

ocenił(a) film na 7
Hank__Moody

Nie ma to jak porównywać seriali, których nie trzeba wszystkich oglądać do seriali typu "Skazany na Śmierć" czy "Zaginionych" itp które trzeba oglądać wszystkie odcinki... Po "Skazanym ..." mam już dosyć seriali... Gdyby jeszcze robili max. 2 sezony a nie 4-6...

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

śmieję się, kolego :) Ale masz rację - przeciąganie seriali w nieskończoność to największy problem ogromnej ich ilości. Niestety producenci wychodzą z założenia, że nie można mordować kury znoszącej złote jajka. A szkoda, bo nie znam serialu, który ciągnięty na siłę się nie spieprzył.