Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219277
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

w sieci pojawił się pierwszy zwiastun filmu :)
https://www.youtube.com/watch?v=64-iSYVmMVY

użytkownik usunięty
aerials

Bardzp fajny, a plakat powala :)

aerials

Plakat jest zarąbisty. Naprawdę im sie udał. A co do zwiastuna to wygląda bardzo obiecująco ;) Bardzo mi sie podoba przedsatwienie Labiryntu - serio powiało grozą od niego, a końcowa scena zwiastunu wyglada genialnie, zwłaszcza, że to jedna z moich ulubionych akcji w książce.
Jedyne co mi nie pasuje to aktorka wcielajaca się w role Teresy, bo kojarzy mi się tylko z Effie ze Skinsów i aktor dobrany do roli Gally'ego. Ale zobaczymy jak wypadną całościowo.

Mam nadzieję, że nie będzie to - tak jak było z Miastem Kości - narobienie szumu i promocji wokół filmu tylko po to, żeby nabić kasy, a dać fanom byle badziew.

ocenił(a) film na 7
Aniuleks

Zwiastun jest świetny jak i plakat i mam nadzieję że nie zepsują filmu.Czytałem 2 części (3 kupię w weekend).Szkoda że trzeba czekać do września.

aerials

Zwiastun super... Liczę na dobre widowisko.

aerials

Jeszcze bardziej się nie mogę doczekać. Do października jeszcze taaaaaki szmat czasu!
Świetne plakaty i świetny zwiastun. Tylko ta Kaya w roli Teresy... W zwiastunie strzeliłam tylko kilka dziwnych min i na tym się skończyło, więc mam nadzieję, że jej gra aktorska w całym filmie wypadnie znacznie lepiej.
Trzymam kciuki żeby Ki Hong Lee i Dylan O'Brien dali czadu <3