Wichrowe wzgórza

Cime tempestose
2004
7,1 564  oceny
7,1 10 1 564
Wichrowe wzgórza
powrót do forum filmu Wichrowe wzgórza

Już niedługo Telewizja Polska program drugi wyemituje ten film w dwóch częściach- 5 i 12 września.

ocenił(a) film na 1
szarlotka_

Już nie mogę się doczekac:D
<za krótki><br/>

ocenił(a) film na 5
Kasia_128

ja też się nie mogę doczekać - szczególnie, że zagra tu Alessio Boni - może tu zagra tak świetnie jak w serialu Wojna i pokój

ocenił(a) film na 7
szarlotka_

Super! Bardzo się cieszę. Chciałam obejrzeć ten film, jednak wątpiłam, że gdziekolwiek go znajdę. Na bank sobie nagram :D

ocenił(a) film na 1
martusska_

MartuSSka,
Chyba teraz będziesz kasowała film ( o ile na VHS) albo płyte DVD wyrzucisz.
Film jedno wielkie dno.

ocenił(a) film na 9
boundless

Oglądałam i z pewnością film ten i wersja przebija dla mnie "Tytanica" oczywiście w tragedii postaci, historii. Nie lubię melodramatów i filmów miłosnych ale ten będzie moim ulubionym. Cieszę się, że przypadkiem natrafiłam na 1 część tak wiec i oglądałam drugą. Szkoda ,zę film sie skończył i nie trwa wiecznie.

ocenił(a) film na 10
martusska_

cześć!! chciałam sie zapytać czy masz film wichrowe wzgórza bo bardzo mi sie spodobał ale nie mogę nigdzie go znaleźć? jak go nagrałaś to daj znać dzięki!!

ocenił(a) film na 10
paulinajankowska123

to znowu ja bo nie dostałam jeszcze odpowiedzi czy ktoś ma ten film Martuśka ty miałaś go nagrać proszę jak masz to napisz to jest mój mail paulinajankowska123@interia.pl proszę!!!

martusska_

Cześć! Cieszę się że trafiłem na Twój wpis. Bardzo zależy mi na kopii tego filmu. Pewnie nagrałaś. czy możesz mi zrobić kopię. na czym nagra łaś? szukałem tego filmu wszędzie i znalazłem tylko wersje zagraniczne bez polskich napisów i lektora. Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Tomasz.

tomaszkoto

A oglądałeś go wcześniej???? Jeśli nie to się zastanów, bo to najgorsza ekranizacja jaką widziałam.

ocenił(a) film na 10
Kassandra_

tak oglądałam i bardzo mi sie spodobał a szczególnie alessio boni i dlatego chcę jeszcze raz go obejrzeć więc jeśli ktoś ma ten film na płycie to proszę o kontakt wcześniej podałam swojego maila dzięki!!!