PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528758}
7,0 24 tys. ocen
7,0 10 1 23712
6,5 62 krytyków
Wicked
powrót do forum filmu Wicked

3h nudy

ocenił(a) film na 3

Co tu dużo pisać 3 godziny nudy, ludzie wychodzili z kina, relacja między bohaterkami drętwa, scenariusz zmęczony, film dla właściwie niewiadomo kogo. Na takich gniotach powinno być ostrzeżenie uwaga powoduje mdłości i ból od siedzenia.

ocenił(a) film na 3
A_Ko_filmweb

Zgadza się, liczyłam na coś mega dobrego w stylu Harrego Pottera, a tu prześpiewany nudny gniot,. Jak szkoła czarodziei może obyć się bez lekcji magii? Polecam zakładnie słuchawek jak zaczynają wyć :D

ocenił(a) film na 10
Kasha

Shiz to nie “szkoła czarodzei” ignorantko… po co szłaś na musical skoro zatykasz uszy. Głupota się szerzy w społeczeństwie…

ocenił(a) film na 3
kamyczek_96

Już się tak nie unoś, dla mnie było to bardzo słabe dla Ciebie arcydzieło ale z tego powodu nie wyzywam Cię. Czytaj ze zrozumieniem, gdzie napisałam, że zatykałam uszy?!

ocenił(a) film na 8
Kasha

Wiesz, o to chodzi w tej historii. Że czarnoksiężnik nie umie magii. Że nauczycielka magii ledwo magię umie. Że szukają kogoś, kto magię zna. Inni, prócz głównych bohaterek, nie uczą się zaś magii w ogóle. Co do prześpiewanego - no poszłaś na musical. Ciężko, żeby musical nie był prześpiewany. Wtedy nie byłby musicalem.