Te wysokie oceny to jakaś pomyłka, nie wiem czemu ludzie tak wysoko oceniają, przecież w tym filmie między głównymi bohaterkami w ogóle nie ma chemia, to że aktorki mówią że się lubią itd. bla bla bla, to nie znaczy że tak jest, tym bardziej że chemia tego nie pokazuje, aktorstwo jak w ukrytej prawdzie...syf, kiła i mogiła
O Chryste. Żałuję, że w kinach nie ma żadnych ograniczeń dot. wymaganej inteligencji widza. Za niskie IQ? Nie wpuszczamy :D
kiedy ktos sie nie zgadza z twoja opinia wiec nie masz innego wyjscia tylko wyzywac od glupolow ;( womp womp
jak chcesz chemii to idz na polibudę na studia i tam jej sobie szukaj, twoja ocena 1 to jest pomyłka i ezgystencja na tym tu portalu e-kipie xDDDDD
Popłacz się jeszcze, byłem na tym dziadostwie w kinie, szkoda na niego czasu i pieniędzy
Zgadzam się aby brać grande to wysokobudżetowej produkcji to jakiś nie śmieszny żart i żeby czarną przemalowywać na zielono xD nie wiem za co tyle nominacji widać że ludziom przez ostatni rok poziom IQ spadło poniżej średniej.