PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528758}
7,0 23 tys. ocen
7,0 10 1 22551
6,5 62 krytyków
Wicked
powrót do forum filmu Wicked

To jakaś pomyłka

ocenił(a) film na 1

Te wysokie oceny to jakaś pomyłka, nie wiem czemu ludzie tak wysoko oceniają, przecież w tym filmie między głównymi bohaterkami w ogóle nie ma chemia, to że aktorki mówią że się lubią itd. bla bla bla, to nie znaczy że tak jest, tym bardziej że chemia tego nie pokazuje, aktorstwo jak w ukrytej prawdzie...syf, kiła i mogiła

ocenił(a) film na 9
ekip

O Chryste. Żałuję, że w kinach nie ma żadnych ograniczeń dot. wymaganej inteligencji widza. Za niskie IQ? Nie wpuszczamy :D

ocenił(a) film na 1
septyma

Trochę to przykre że przestali by Cię do kina wpuszczać

septyma

kiedy ktos sie nie zgadza z twoja opinia wiec nie masz innego wyjscia tylko wyzywac od glupolow ;( womp womp

ocenił(a) film na 8
septyma

Jest to jakiś pomysł z tym IQ, tyle że wtedy kina by upadły.

ocenił(a) film na 2
WybrednyCham

Miałyby się świetnie -zapewniam.

ocenił(a) film na 9
ekip

jak chcesz chemii to idz na polibudę na studia i tam jej sobie szukaj, twoja ocena 1 to jest pomyłka i ezgystencja na tym tu portalu e-kipie xDDDDD

ocenił(a) film na 1
Peter_Kurten

Pomyłka to jest Twój komentarz i ocena tego gniota

ekip

Kolejny troll , Titanic II na 8(!!)

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
ekip

Nawet go nie oglądałeś nudziarzu

ocenił(a) film na 1
P0tter

Popłacz się jeszcze, byłem na tym dziadostwie w kinie, szkoda na niego czasu i pieniędzy

ekip

Jesteś zalosny

ocenił(a) film na 9
ekip

może po prostu nie lubisz musicali ? Pomyślałeś o tym? ;P

ocenił(a) film na 1
ekip

Zgadzam się aby brać grande to wysokobudżetowej produkcji to jakiś nie śmieszny żart i żeby czarną przemalowywać na zielono xD nie wiem za co tyle nominacji widać że ludziom przez ostatni rok poziom IQ spadło poniżej średniej.

ocenił(a) film na 7
Malgorzata_Napiorkowski

co to za różnica, czy pomalują na zielono czarną, czy białą? kobieta to kobieta, a Cynthia pasowała do tej roli