PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742783}

Widzę tylko ciebie

All I See Is You
2016
5,7 5,3 tys. ocen
5,7 10 1 5300
3,0 2 krytyków
Widzę tylko ciebie
powrót do forum filmu Widzę tylko ciebie

dla mnie to ten film jest jakiś popierzony facet ją kocha szanuje ma wszystko nagle po odzyskaniu wzroku przeszkadza jej wszystko sex jest lipa mieszkanie jest lipa czemu każdy pruje sie do tego że chłop zaczął jej zabierać te krople jak on widział jak zaczął zatracać najważniejszą mu osobę a ona ? jaka dorosla kobieta kąpie się z synem swojej siostry ? to to jeszcze przejdzie choć i tak wydaję mi sie dziwne ale jeszcze namawiać dorosłego faceta do wchodzenia do wanny z dzieckiem ? I TO ONA JEST TU TA NORMALNA ? czemu nawet nie zwróciła uwagi że chłop siiostry zapierdala w jakiś strojach obsmarowany jak psychopata no tak bo on dobrze dymał był macho (wiem że była u nich w domu ale to i tak było dziwne ) nie rozumiem jak Gina mogła z nim współżyć a nagle po odzyskaniu wzroku co ? czas prysł ? już jego penis inaczej ją penetruje ? gadam o takich bzdurach bo ten film to bzdura i jeszcze na dopełnienie najlepsza beka że każdy ma problem do męża głownej bohaterki że myśli tylko o sobie i ble ble a zapomnieliście już o przyjemnym chłopaczku z parku który jak wiedział że była ślepa to miał na nią wyłożone a jak dowiedział się że odzyskała wzrok to już super zapraszanko do siebie film to dno miał pokazać słabego faceta a dla mnie pokazał kobiete lekkich obyczajów a już te sceny łózkówe i jej fantazje o boże byłem bardziej zażenowany niż za małolata jak rodzice kazali mi oczy zamykać bo seks

cechle

trochę chaotycznie to napisałeś ale bardzo trafnie. Mnie pozostał taki sam niesmak. Główna bohaterka jest porządnie zwichnięta psychicznie. I mało kto tu na to zwrócił uwagę, niestety...