PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32348}

Wieczny student

Van Wilder
2002
6,6 171 tys. ocen
6,6 10 1 170962
4,5 21 krytyków
Wieczny student
powrót do forum filmu Wieczny student

No jak mozna tak beszczescic te imiona w tym filmie. nie dosc ze profanuje on rozne aspekty ktore nie sa absolkutnie zgodne z wiara chrzescijanska to jeszcze drwi z niej . niefajnie.

ocenił(a) film na 7
monimoni

A kogo obchodzi wiara chrześcijańska? Wierzysz w te głupoty to sobie wiesz ale się z tym tak nie obnoś, a już broń cię panie podły boże nie wpi*rdalaj się w poczynania innych. Jezus to dla mnie pomylony schizofrenik który stworzył sektę, Maria z resztą też zdrowa psychicznie nie była w końcu wkręciła swojemu synowi że jest synem boga i wierzyła że jest dziewicą... a Józef może najmniej pomylony z tej psychicznej ferajny ale podejrzewam że wyruchał Marię na śpiocha dlatego myślała że jest dziewicą... j*bać tą całą twoją wiarę, nie trawię takich idiotów jak ty, niefajnie to że ty mózgu sprawnego nie masz, tak jak ty masz prawi wierzyć w te brednie tak ktoś ma prawo wyśmiewać te brednie

ocenił(a) film na 6
kryszti

Przecież ty jesteś gorszy niż on.Tym postem pogrążyłeś całą tą swoją "ferajnę" ateistycznych oszołomów :)
Nie umiesz inteligentnie mu odpowiedzieć ? Ah...zapomniałem wy lubicie robić z siebie pośmiewisko.Kiedyś myślałem, że fanatycy religijni, to zło,dzisiaj zauważam, że fanatyczni ateiści są gorszym złem.

ocenił(a) film na 7
RAC_79

Wiesz jaki jestem według jakiegoś anonima nie spedza mi snu z powiek. Nie jestem ateistą i nie utożsamiam się z żadną grupą społeczną, nie jestem aż tak słaby jak ludzie religijni którzy nie potrafią spojrzeć prawdzie w oczy i dowartościowują się że są w grupie milionów idiotów którzy wierzą w te same brednie.
Owszem umiem mu odpowiedzieć nienagannie, używać "trudnych" słów i pisać piekne zdania złozone ale nie uważam tego typa za kogoś godnego takiego traktowania, wiekszość wierzących nie ejst w stanie pojąc tego co bym napisał inaczej by nie wierzyli w te głupoty. No na naprawdę robię z siebie pośmiewisko :D Mam w dupie zdanie ludzi w realu a co dopiero anonimowych nicków gdzie jeden głupszy od drugiego, każdy fanatyzm jest ale najgorsi są religijni maniacy trudno o głupszych i bardziej niepoczytalnych ludzi.
Zdenerwował mnie tamten typ nie ma w ogóle dystansu, nie można uważać Jezus i Marii za obłąkanych ale można na każdym kroku wciskać te absurdy uwłączajace ludzkiej inteligencji

ocenił(a) film na 6
kryszti

Równie dobrze on może mieć z ciebie niezłą polewkę lub twoje zdanie obchodzi go tyle co nic...
Nie interesuje mnie kim jesteś,nie interesuje mnie co robisz.
Po prostu musisz nauczyć się, że ludzie są rożni.Ty widzę tutaj "Wybitna jednostka" gardząca "grupą idiotów" prawdopodobnie jesteś fenomenem na tej planecie i inne zdanie niż twoje zostaje obalone przez twoje nieomylne założenia :)

P.S Jak taka "Wybitna jednostka" mogła zdenerwować się na widok takiego komentarza autora.Kiedy, to nawet nie masz pewności, czy to nie była prowokacja, a co najlepsze nawet nie wdałeś się w, nim w dyskusję, a już prześwietliłeś człowieka panie psychoanalityk.

ocenił(a) film na 7
RAC_79

Akurat to że ludzie jego pokroju mnie wyśmiewają to dla mnie komplement. Jak cię nie interesuje cię to po co zaczynasz... nie muszę się uczyć że ludzie różni bo to oczywiste i mam niewyczerpaną tolerancję do inności ale większość katolików jest taka sama, tak samo niezdolna do refleksji, tak samo tępa, tak samo taka sama jak lemingi albo bydło idące za stadem.
Żaden ze mnie fenomen jestem głupi staram się objąć rozumem swoją głupotę, lecz to niemożliwe, dewoci za to nawet nie zdają sobie sprawy ze swojej głupoty i szaleństwa. Mam niską samoocenę i tym bardziej mnie dołuje ze mimo mojej głupoty spotykam ludzi tak głupszych ode mnie. A ty co zaprzeczasz że większość ludzi to idioci? Powiedziałbym os obie idiota gardzący debilami.

P.S nie znam się na tych internetowych żarcikach, a zdenerwowany to jestem większość czasu kiedy nie śpię więc żaden wyjątek i o samym nim nie napisałem właściwie nic