Cóż za gniot. W dodatku przewidywalny jak ubikacja dla hydraulika. Serdecznie odradzam. Szczerze powiedziawszy niczego specjalnego się nie spodziewałem a mimo wszystko jestem zszokowany tym mizernym fast foodem dla nierozgarniętych amerykańskich nastolatków. Film zdecydowanie dla osób nie posiadających rozwiniętego poczucia dobrego filmowego smaku. Dziękuję za uwagę.
ps. Ocena 7.1 świadczy jedynie o tym w jakim miejscu znalazł się w tej chwili filmweb. Niestety ten portal nie jest obecnie, przeze mnie w żadnym stopniu brany pod uwagę jeśli chodzi o ocenę filmów. 7.1...Wstyd.
Twoje metafory sa tak tandetne i żałosne jak twoje pojecie o filmach.Film może i jest słaby jak na te czasy ale w tamtych był mocny zrozum czasy ida do przodu a ty dalej stoisz w miejscu.
Faktycznie film fatalny, ale nie trzeba się tak zaraz denerwować;) Bywają i gorsze.
Zgadzam się z założycielem tematu i nie uważam, że użyte przez niego metafory są zbyt dosadne.
Krotki_viceversa: W odróżnieniu od Ciebie biorę pod uwagę filmwebowe oceny, rzadko tak bardzo różnią się od moich odczuć jak w przypadku "Wiecznego Studenta"
Jotubyl: Jakie czasy masz na myśli? Ten film nakręcono raptem 9 lat temu, czasy się jakoś radykalnie nie zmieniły
Patrycja_Anna1994: może i bywają gorsze ale na ponad 1000 filmów, które oceniłem gorsze są może ze trzy.
krotki_vicerersa czyli krotki w te i we w te... jest przesłanie wieksze jak w filmie przypuszczam bo filmu nie widzialem ;)