PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32348}

Wieczny student

Van Wilder
2002
6,6 171 tys. ocen
6,6 10 1 170964
4,5 21 krytyków
Wieczny student
powrót do forum filmu Wieczny student

Z gatunku humoru "narobic komus na wycieraczke i poprosic o papier".
Zdecydowanie odradzam dojrzalym odbiorcom.

Axis

łoooooo Stary, jesteś tak dojrzały że aż Ci korzenie d**ą wyłażą, weź na luz, już widzę Twoje krytyczne spojrzenie, jak 60 letniego cenzora wychowanego na kinie w którym pokazanie dekoltu kobiety dyskwalifikowało film ... Jeżeli już mówisz że głupi i nędzny powiedz dlaczego tak myślisz, poprzyj Twoje spostrzeżenia przykładami... a nie tylko Głupi i do baniii, maaaaamooo a on jest guuuuupi... zablał mi opaaaatke i mnie biiiije ... łeeee, wiesz miarą dojrzałości jest dyskusja, a nie jak to pokazałeś tylko stwierdzenie głupi i do bani, więcej dojrzałości życzę...

ocenił(a) film na 3
Crazy_Ivan

glupi jest napewno nedzny moze troche ale na pewno sa lepsze komedie od tej ale ich w 100-ce nie ma a powinna byc choc jedna zamiast tej a ze film nie jest ambitny... on taki mial byc

ocenił(a) film na 2
parker

zgadza sie film nie jest ambitny, nie jest tez ciekawy, poprostu wieje nuda, dialogi, gagi, sytuacje zaobserwowane w tym filmie pojawiaja sie w dziesiatkach produkcji tego typu....(fallistyczno-seksistowskie kino dla amerykańskiej młodzieży) "ble"

halunke

fallistyczno-seksistowskie DOBRE !!! jakiś ty MONDRY :D:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Biczu87

jeżeli byś zbluzgał kolesia - a to uczyniłeś w sumie bluzgając jego "starą" - zniżył byś się tylko do jego poziomu ... Czego stanowczo odradzam... Zbluzgaj kolesia jakoś inteligentnie ... a nie tylko Twoja stara taka i owaka, a Ty jesteś jakiś tam... Bardzo żałuję że użyłem w mojej wypowiedzi słowa D**A, gdyby nie to mój bluzg byłby nieskazitelny ... pozdrawiam ...

ocenił(a) film na 1
Biczu87

Biczu, jaki jesteś żałosny..
Brak słów na takiego palanta.

ocenił(a) film na 10
Axis

Niewiem jak mozna tak jechać na klasyki:D:D wy to robicie żeby ktoś się zainteresował waszą wypowiedzią tak?:D przy każdym filmie znajdzie się jakiś "znawca":D który opisuje denność jakiegoś genialnego filmu...tak jest w przypadku wiecznego studenta który uważnam za specyficzne arcydzieło w swoim gatunku...tak też jest w przypadku niegorszego How Higha czy też Eurotripa... skoro ktoś nielubi tego gatunku to niech zostanie przy "tylko mnie kochaj":D!!!:D!!!
dla każdemu co lubi w filmie zabawne sytuacjie,inteligentne dialogi i motyw miłości gorąco polecam:))) pozdro

Seth888

zgadzam się nawet w najlepszych filmach znajdują się jacyś "inteligenci" którzy uznają film za dno a Eurotip niezły filmik

madmax_88

Przykro mi za tych ludzi ktorym sie ten film nie podobal bo chyba nie wiedza co to jest luz i humor:)To jest jedna z najlepszych komedii jakie powstaly,jezeli sie wam nie podoba bo jest za malo ambitny to nie ogladajcie,zobaczcie sobie jakies filmy dokumentalne itp. Nie rozumiem jak moze sie komus nie podobac taki film:|

ocenił(a) film na 8
Axis

Ten film właśnie nie jest dla "dojrzałych odbiorców". To jakby 3 latkowi wciskać Milczenie Owiec...
Filmik taki sobie. Aktorstwo poraża :/ Oglądnąć wieczorkiem można,ale widziałem wiele lepszych i ciekawszych filmów o studentach i studentkach;]

ocenił(a) film na 6
Axis

Parę żałosnych kawałów tam się znalazło, ale ogólnie to mi sie podobał. Śmiałem się, co rzadko mi się zdarza - więcej po tego typu filmach nie oczekuję.

pink_power

nie był znowu taki zły, trochę się nawet pośmiałam

Axis

Brawo, poprostu brawo ;]
Poziom wypowiedzi osob ktorym nie spodobala sie moja ocena
dokladnie oddaje poziom tego "dziela".
Zadne nawet sie nie pofatygowalo sprawdzyc moj profil, zeby dowiedziec sie ze jak juz to powinni pisac "stara".
Miedzy pokazywaniem dekoltu a "sraniem na wycieraczke" jest jednak subtelna roznica.
Dawanie dupy i imprezki, papierowe postacie, dialogi bez sensu.
Benny Hill byl mistrzem rubasznego humoru w porownaniu z tym czyms.
Crazy: zareczam ci ze widzialam w filmach wiecej tylkow i biustow niz ty i jakos mnie to nie zniesmaczylo.

Pozdrawiam wszystkich ktorym podobal sie ten film i prosze nie chodzcie do kina na te same filmy co ja ;]

Axis

:D:D:D wiem wiem, tez chciałbym się znaleźć, tak jak i Ty wnioskując po Twoich wypowiedziach, na takiej imprezce... choć wiem, że to tylko fikcja filmowa... i proszę Cię... nie pisz, że film jest zły tylko dlatego, że sama nie masz okazji się rozerwać w bardzo przyjemny sposób...

hehehe...

Axis

:D:D:D wiem wiem, tez chciałbym się znaleźć, tak jak i Ty wnioskując po Twoich wypowiedziach, na takiej imprezce... choć wiem, że to tylko fikcja filmowa... i proszę Cię... nie pisz, że film jest zły tylko dlatego, że sama nie masz okazji się rozerwać w bardzo przyjemny sposób...

hehehe...

Crazy_Ivan

A co ty wiesz o przyjemnosciach, ty mloda d..a jestes ;]

ocenił(a) film na 10
Axis

dlaczego tu wszyscy jadą na to że w filmie występują bezsensowne teksty??? Ryan R. filmowy Van funduje nam taką dawke ciekawych i MĄDRYCH tekstów , że można się nad tym troche później zastanowić... albo ten artykuł napisany na koniec filmu też niejest jakimś bezsensownym tekstem tylko wyszukaną ,ciekawą sentencją... pozatym występowały teksty które mogły się komuś wydawać troche głupie ale nie bezsensowne... to jest poprostu dawka zdrowego humnoru... jak ktoś nielubi tego typu humoru to niech nieogląda ale myśle że każdemu normalnego się spodoba i będzie go mile wspominał...