Niestety ale trailer duzo lepiej sie zapowiadal. Spodziewalem sie nie wiem czego, wyobrazilem sobie chyba troszke co innego i dlatego nie jestem do konca zadowolony, chociaz sama animacja jest ciekawa, wciagajaca i ogolnie dobra. Jednak myslalem, ze bede sie bardziej smial. Byly niektore smieszne sceny, ale nie bylo to rycie ze smiechu, a delikatny usmiech. Zabraklo tez pare wlasnie smiesznych i ciekawych scen ze spotow. Ogolnie wyszlo dobrze, ale nie rewelacyjnie jak dla mnie.... 7/10
Ja się bardzo dużo śmiałam, chociaż trochę szkoda, że właściwie tylko Baymax był tym śmiesznym. Hiro miał chyba zaledwie jedną śmieszną scenę.
Też oczekiwałam czegoś trochę innego, ale jestem bardzo zadowolona z fabuły. Zawsze po zwiastunach sobie układamy jakąś wersję wydarzeń i rzadko się zdarza, żeby się ona sprawdziła, więc nie ma chyba co narzekać, że to nie to, co sobie wymyśliliśmy.
Aha i nie mówi się, że trailer się zapowiadał. To chyba błąd językowy takie masło maślane, jako że trailer już sam w sobie jest zapowiedzią. Można napisać coś w stylu: ,,po trailerze spodziewałem się że film będzie lepszy" ;). Rozumiem Cię. Zwykle w zwiastunie są napchane tylko najlepsze sceny, więc czasem sam film może być od trailera gorszy. Niemniej uważam, że w przypadku wielkiej szóstki tak nie było. Może było tak w przypadku ,,Kosogłosa"...