PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685183}

Wielka Szóstka

Big Hero 6
2014
7,7 168 tys. ocen
7,7 10 1 168270
7,1 55 krytyków
Wielka Szóstka
powrót do forum filmu Wielka Szóstka

Niestety ale trailer duzo lepiej sie zapowiadal. Spodziewalem sie nie wiem czego, wyobrazilem sobie chyba troszke co innego i dlatego nie jestem do konca zadowolony, chociaz sama animacja jest ciekawa, wciagajaca i ogolnie dobra. Jednak myslalem, ze bede sie bardziej smial. Byly niektore smieszne sceny, ale nie bylo to rycie ze smiechu, a delikatny usmiech. Zabraklo tez pare wlasnie smiesznych i ciekawych scen ze spotow. Ogolnie wyszlo dobrze, ale nie rewelacyjnie jak dla mnie.... 7/10

ocenił(a) film na 10
Bambim

Ja się bardzo dużo śmiałam, chociaż trochę szkoda, że właściwie tylko Baymax był tym śmiesznym. Hiro miał chyba zaledwie jedną śmieszną scenę.
Też oczekiwałam czegoś trochę innego, ale jestem bardzo zadowolona z fabuły. Zawsze po zwiastunach sobie układamy jakąś wersję wydarzeń i rzadko się zdarza, żeby się ona sprawdziła, więc nie ma chyba co narzekać, że to nie to, co sobie wymyśliliśmy.
Aha i nie mówi się, że trailer się zapowiadał. To chyba błąd językowy takie masło maślane, jako że trailer już sam w sobie jest zapowiedzią. Można napisać coś w stylu: ,,po trailerze spodziewałem się że film będzie lepszy" ;). Rozumiem Cię. Zwykle w zwiastunie są napchane tylko najlepsze sceny, więc czasem sam film może być od trailera gorszy. Niemniej uważam, że w przypadku wielkiej szóstki tak nie było. Może było tak w przypadku ,,Kosogłosa"...