PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685183}

Wielka Szóstka

Big Hero 6
2014
7,7 168 tys. ocen
7,7 10 1 168278
7,1 55 krytyków
Wielka Szóstka
powrót do forum filmu Wielka Szóstka

Coś czuję, że Baymax ,,zasłoni" głównego bohatera tak jak np. Szczerbatek zasłonił Czkawkę, albo
Vandelopa Ralpha. Czasem tak jest, że główny bohater ma jakiegoś kolegę i ten kolega zwykle jest
bardziej lubiany, albo bardziej popularny.

Chantoria

Mnie też się tak wydaje.

ocenił(a) film na 10
rita156

i to właśnie jest błazenadą że główny bohater nie ma nic wspólnego z filmem

blazenada

O którego głównego bohatera ci chodzi?

ocenił(a) film na 10
rita156

no o Hiro

ocenił(a) film na 10
blazenada

O co Ci chodzi z tym, że Hiro nie ma nic wspólnego z filmem ? Że równie dobrze mogłoby go nie być ?

ocenił(a) film na 10
Chantoria

Proszę nie błaznuj to proste wyjaśnie ci. Hiro to główny bohater filmu no i on pewnie będzie nic nie warty w tym filmie i ogólnie nic ważnego .

ocenił(a) film na 10
blazenada

Gdyby go nie było to ten film byłby strasznie głupi. Opowieść o białym robocie, który nie dość, że jest spowolniony w ruchach, to jeszcze nie za wiele mówi. Hiro jest ,,tym mądrym" który musi być. Ale faktycznie, masz rację, że pewnie wszyscy będą szaleć za Baymaxem, mimo że to Hiro jest bohaterem (teraz to nawet sama nie jestem tego pewna, wszyscy się zachowują tak, jakby Hira nie było w filmie).

ocenił(a) film na 10
Chantoria

dupa , dupa , dupa. Pójde na film i zobacze ile zdań w tym filmie powie Hiro .

ocenił(a) film na 10
blazenada

Pewno sporo...ale dyskusja z Tobą jest na tak niskim poziomie, że nie chcę mi się jej dalej prowadzić.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

a idź błaźnie jak ci się nie podoba to nie pisz

ocenił(a) film na 10
rita156

Cieszę się, że się ze mną zgadzasz :). Ogólnie to nawet teraz wydaje mi się, że wszyscy piszą komentarze w stylu ,,Baymax wymiata" a o Hiro to nikt nawet nie wspomni :(.