Bajka nie przypadła mi mi gustu, nudna, mało zaskakująca,porywająca i co najważniejsze bez klimatu, na poczatku było śmiesznie i urokliwie, potem jakies kurde avengers i suchary z dupy, nie moje klimaty
To fajnie, bo większość osób, która lubi krainę lodu, lubi Olafa. Miło poznać bratnią duszę nie lubiącą Olafa :P.
Karaina lodu to arcydzieło przy tym gniocie. Zgadzam się z każdym słowem autora tematu. Nie rozumiem jak ktoś może jarać się tak marnym filmem.
A ja nie rozumiem jak mozna sie jarac Olafem z krainy lodu...Ale poza tym calkiem spoko film, gdyby nie Olaf. A klotnia o to, ktory film lepszy z pewnoscia nie ma sensu, bo kazdemu sie podoba i MOZE PODOBAC cos innego.
Nawet nie pamiętam już kto to Olaf ale wątpię żeby był gorszy niż jacyś avangersi. Kraina lodu była dla nie głównie relacją sióstr i ogólnie wszystko mi się tam podobało. W wielkiej szóstce tylko animacja była fajna, a film kompletny niewypał. I skoro nie ma się co kłócić który film lepszy to po co przywoływać karainę lodu w temacie o tym filmie...
Wiedz, ze chcialam jedynie powiedziec, ze nie chce sie klocic o rzeczy, ktore zaleza od gustu, bo jak sie juz wiele razy przekonalam, takie rozmowy prowadza donikad i i tak nie da sie dojsc ktory film lepszy bo kazdy czlowiek ma wlasne argumenty na poparcie swojego filmu i kazdemu podoba sie cos innego. Na przyklad ja moge argumentowac, ze wielka szostka ma smiesznego Baymaxa, ale Ciebie Baymax moze irytowal i dla ciebie akurat nie bedzie to argumentem.
Chcesz cos dodac? :) Bo ja skonczylam. Chyba ze chcesz pogadac o czyms neutralnym.
Zgadzam się z Damian_73 . Ani to to śmieszne, ani klimatu. Niektórzy piszą o wiarygodnych postaciach, ja się pytam gdzie one są? Suche żarciki gdzieniegdzie, marniutko.