PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685183}

Wielka Szóstka

Big Hero 6
2014
7,7 168 tys. ocen
7,7 10 1 168270
7,1 55 krytyków
Wielka Szóstka
powrót do forum filmu Wielka Szóstka

Bajka nie przypadła mi mi gustu, nudna, mało zaskakująca,porywająca i co najważniejsze bez klimatu, na poczatku było śmiesznie i urokliwie, potem jakies kurde avengers i suchary z dupy, nie moje klimaty

ocenił(a) film na 10
Damian_73

Suchary z dupy to masz w krainie lodu z ust Olafa.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

Oj zgadzam się.

ocenił(a) film na 10
BonjourSausage

To fajnie, bo większość osób, która lubi krainę lodu, lubi Olafa. Miło poznać bratnią duszę nie lubiącą Olafa :P.

ocenił(a) film na 6
Chantoria

Karaina lodu to arcydzieło przy tym gniocie. Zgadzam się z każdym słowem autora tematu. Nie rozumiem jak ktoś może jarać się tak marnym filmem.

ocenił(a) film na 10
Ergath

A ja nie rozumiem jak mozna sie jarac Olafem z krainy lodu...Ale poza tym calkiem spoko film, gdyby nie Olaf. A klotnia o to, ktory film lepszy z pewnoscia nie ma sensu, bo kazdemu sie podoba i MOZE PODOBAC cos innego.

ocenił(a) film na 6
Chantoria

Nawet nie pamiętam już kto to Olaf ale wątpię żeby był gorszy niż jacyś avangersi. Kraina lodu była dla nie głównie relacją sióstr i ogólnie wszystko mi się tam podobało. W wielkiej szóstce tylko animacja była fajna, a film kompletny niewypał. I skoro nie ma się co kłócić który film lepszy to po co przywoływać karainę lodu w temacie o tym filmie...

ocenił(a) film na 10
Ergath

Wiedz, ze chcialam jedynie powiedziec, ze nie chce sie klocic o rzeczy, ktore zaleza od gustu, bo jak sie juz wiele razy przekonalam, takie rozmowy prowadza donikad i i tak nie da sie dojsc ktory film lepszy bo kazdy czlowiek ma wlasne argumenty na poparcie swojego filmu i kazdemu podoba sie cos innego. Na przyklad ja moge argumentowac, ze wielka szostka ma smiesznego Baymaxa, ale Ciebie Baymax moze irytowal i dla ciebie akurat nie bedzie to argumentem.
Chcesz cos dodac? :) Bo ja skonczylam. Chyba ze chcesz pogadac o czyms neutralnym.

ocenił(a) film na 6
Chantoria

Wystarczy, też nie chcę się kłócić.

Damian_73

Zgadzam się z Damian_73 . Ani to to śmieszne, ani klimatu. Niektórzy piszą o wiarygodnych postaciach, ja się pytam gdzie one są? Suche żarciki gdzieniegdzie, marniutko.

Damian_73

Założyłam konto tylko po to, żeby dać ci łapkę w dół. Meh.